Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Обговорення: Тиск турбо і IQ

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Що тиск не відходить ніколи, крім заданої в таблиці " тиск щодо обертів, і на iq, повторюю, в діяльності з найменшими запитом пара, але я думаю, що він не може зрозуміти, overboost, як sonnpressioni під половиною бар. У будь-якому випадку я вам не кажу, що nonnhai причина тільки в тому, що я не розумію, яким чином, видно, що є вже карта тиском по відношенню до iq і оборотів там може бути інша карта (той, на який ви посилаєтесь, ви) що потрібно, щоб обійти загальний тенедос рахунок тих же значень перехресних, я не знаю, якщо я поясню

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Вибачте Made83, по-твоєму, карту VGT, який забезпечує відсоток відкриття геометрії у функції обертів і iq, що повинно служити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Поведінка карти vgt ясно, якщо ти мені задав це питання, це означає, що не я зробив зрозуміти, достатньо, я просто питаю, на яких цінностях грунтується на карту гістерезис якої ти казав, щоб проштовхнути управління turbo на карті, vgt, що і тиску турбо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    це не карта, але є дві криві. В залежності від оборотів на виході порогового значення IQ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    скріншот sorry

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Be пошти screenhot цих кривих