-
Що тиск не відходить ніколи, крім заданої в таблиці " тиск щодо обертів, і на iq, повторюю, в діяльності з найменшими запитом пара, але я думаю, що він не може зрозуміти, overboost, як sonnpressioni під половиною бар. У будь-якому випадку я вам не кажу, що nonnhai причина тільки в тому, що я не розумію, яким чином, видно, що є вже карта тиском по відношенню до iq і оборотів там може бути інша карта (той, на який ви посилаєтесь, ви) що потрібно, щоб обійти загальний тенедос рахунок тих же значень перехресних, я не знаю, якщо я поясню
-
Вибачте Made83, по-твоєму, карту VGT, який забезпечує відсоток відкриття геометрії у функції обертів і iq, що повинно служити?
-
Поведінка карти vgt ясно, якщо ти мені задав це питання, це означає, що не я зробив зрозуміти, достатньо, я просто питаю, на яких цінностях грунтується на карту гістерезис якої ти казав, щоб проштовхнути управління turbo на карті, vgt, що і тиску турбо.
-
це не карта, але є дві криві. В залежності від оборотів на виході порогового значення IQ
-
-
Be пошти screenhot цих кривих
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму