Результати 1-2 з 2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    166

запис mercedes slk r170 200 компресор

я хотів викрити проблема: я читав з kess v2 1.89 мерседес компресор 190 л. с.; знадобилося близько 41 хвилин, використовуючи класичний бд і зменшення з obdii кабель 38 pin mercedes. питання: чи можу я залишити цей ecu з kess v2 бачила, читала різні форуми описує режим запису харчування 2 pin 12v. так що кесс можу писати в послідовний із зменшенням obd чоловічий/жіночий та фінал роз'єм 38 контактний бачив, що він читав? дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав radd7 Visualizza Messaggio
    я хотів викрити проблема: я читав з kess v2 1.89 мерседес компресор 190 л. с.; знадобилося близько 41 хвилин, використовуючи класичний бд і зменшення з obdii кабель 38 pin mercedes. питання: чи можу я залишити цей ecu з kess v2 бачила, читала різні форуми описує режим запису харчування 2 pin 12v. так що кесс можу писати в послідовний із зменшенням obd чоловічий/жіночий та фінал роз'єм 38 контактний бачив, що він читав? дякую
    29f800 ви повинні написати від послідовного відривається вентиляторів у випадку, якщо блок може бути завжди відновлена отпаять flach
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •