Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19

Ебу Iaw 59f scodifica і запису

Привіт хлопці, я новачок, і я почала зовсім недавно рубав на блоки управління.
    Я купив декодер і я dilettando в riverginare і зняти іммобілайзер на iaw 59f. Я використовую програмне забезпечення mtuning 59f.
    Почитати трохи в мережі я читала, що насправді не всі однакові блоки, насправді існують hw010, hw610 etc etc. Ці info добре чи погано читають з самою програмою. Мене турбує народжується на sw ... я читала, що на практиці можна завантажувати файли *.орі тільки з ідентичним sw в іншому випадку заблокуються. Але я, де я знаходжу інформацію sw на картах? Що програми або апаратні засоби я повинен використовувати, щоб бути впевнений, що на карті, що я збираюся завантажити в ебу, не пошлеш в блок в той же блок управління?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    У 59F діляться на два сімейства: HW<100 Motorola; HW>100, Siemens. Ви можете перетворити екю тільки у випадку, якщо вони з тієї ж сім'ї (motorola або siemens), що hw дорівнює (59F з 59F, 5AF з 5AF). Програма є актуальною і так, і ні. Чи краще, якщо ви візьмете блок управління 59F.M5, ви можете змінити його на інший M5 без зміни sw. 99% йдуть добре, те ж саме, навіть якщо змінює sw.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    19
    Ок. Вже почала оцінити ситуацію. Але якщо у мене є декілька файлів *.орі (відображень руху в цьому випадку) все, звичайно, блоки управління, 59 F, як я можу знати, якщо відображення, що я хочу, щоб завантажити на блок управління сумісний з одним з двох "сім'ї"? Як я можу екстраполювати цю інформацію?
    Потім в цей момент я riallacciò те, що запропонував мені ти, якщо я знаходжу двох блоків , наприклад, hw > 100 і siemens, на ці можу завантажити, кому не лінь зіставлення, що було написано siemens, а потім hw > 100)?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •