Ну ви бачите, якщо машина переходить у recovery. У будь-якому випадку, якщо не recovery, а ви впевнені, що помилка як повідомили в клапан egr, зверніться в службу форуму для видалення DTC в питанні.
Ну ви бачите, якщо машина переходить у recovery. У будь-якому випадку, якщо не recovery, а ви впевнені, що помилка як повідомили в клапан egr, зверніться в службу форуму для видалення DTC в питанні.
На датчик витрати повітря-це ОК?
Я ставлю це питання тому що я вважаю, що потоку не вистачає, повинно бути виявлено з датчик витрати повітря
для вирішення проблеми потрібно відключити DTC, тому що, як вже сказали, я би електронна частина системи egr маршрут, я там знайшов кілька разів в цьому проблема і якщо гори egr хороше з карти виключення активні ви побачите, що проблема зникне...
З Титану ви можете змінювати параметри системи рециркуляції ог, але не існує функції, яка виключає DTC або помилка ( як і Dim Спорт ), якщо ви можете отримати Час FSI в хвилину, або в іншому випадку, якщо ви знаєте, рубав у dueD я поясню, як зробити
Якщо ви хочете, ви можете прислати мені файл на мій **** і тобі змінити. Я не можу завантажити вкладення, в іншому випадку я б вже зробив
привіт михайло, у мене такий же автомобіль і я видалив, як і ви рециркуляції ог, КОД вірні, я з обтискним фланцем і відключення електроенергії на клапан, а потім я зняв dtc 0403 мені здається.. це ти відокремлена електрично і засмітитися або тільки закритою карті?
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Як правило, якщо електрична частина нормально не scollego. У flangio і далі. Dtc, який дає вам, є відносно електрична частина клапана, а не те, що не правильне значення датчик витрати повітря в залежності від duty cycle egr. Нічого не відбувається і не виходить у recovery, але індикатор в межах від нервів. Але якщо у вас є edc 16 пов'язано з тим, що ви не видалили цей dtc.
Якщо електрична частина у відкриті петлі, як правило, до того, навчилися видаляти dtc вкладав в опір від 100 ом 1/4 вт між сигналом і масою, з тим щоб змусити ecu