Доброго ранку усім...перш за все, дякую заздалегідь того, хто буде мати терпіння, щоб допомогти мені, і, сподіваюся, не помилився розділом...... дуже добре топірці виправлення в разі castronerie....отже...я approcciata в світі ебу до...на даний момент вони є тільки титан, але я все ще сумніваєтеся, який інтерфейс купити...і тут починаються мої "???" ... у мене альфа 156 1.9 jtd 115cv 2004 року, і я хотів почати грати з цією... повинні мати edc15...якщо я не розумію ці погані можуть бути тільки лічені і записані в послідовний порт (через порт OBD2).....
перше питання: яку краще інтерфейс, щоб спокійно працювати з цими ебу?
друге питання: я знаю, що для edc15 треба виправити також cks (контрольна) хоча edc16 та 17 його виправляють автоматично ....можу зробити з титаном чи є програма, розташований навпроти?
третє питання: що означає працювати завантаження tricore?
четверте питання: переглядаючи у пошуках різних інтерфейсів і намагаючись оцінити, що було кращим, я помітив, що багато з цих (наприклад kess V2) segnavano список автомобілів все (але саме ті, які перераховані), що працюють на дизель....з якої причини?в цей момент я задаюся питанням, якщо є якась різниця між блоками керування дизель і бензин....я знаю, що хтось буде сміятися, але тільки не вдалося туди дістатися тільки....
на даний момент я зупинюся тут....
вітаю всіх!![]()