ласкаво просимо, раді вам допомогти!!
ласкаво просимо, раді вам допомогти!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
його потрібно завантажити etraendolo daqualsiasi формат стиснення....
титан читає звичайні файли senzanessun дивний формат...
тільки зчитує байт файлу карту....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ви мені це вдалося
Питання: коли я міняю різних карт, карт ебу, коли я роблю кроки, щоб зберегти файл, він автоматично зберегти в файл, що вже підготовлено для змін, чи не так? Не виходить зберегти у вихідний файл, правильно?після збереження просто перенести файли в ебу з обладнанням в наявності або я повинен зробити якийсь інший операції ?
Ви біжите занадто.....це не так просто, якщо ви не хочете, щоб збиток. тим часом ви обов'язково повинні прочитати файл з ебу, який ви хочете змінити, і знайти номер hw і sw, і повідомити вас, шукаєте на форумі, якщо це ecu легко для запису в послідовний або якщо потрібно читання та запис за допомогою інших методів. Відповідно вибирати hw більше підходить для того, щоб уникнути блоків ecu або інші проблеми. Також зіставлення погано зроблено, якщо ви можете це легко може привести до пошкодження двигуна. Тому вам доведеться витратити трохи часу і уважно прочитати всі теми форуму, щоб зрозуміти, що йдеш назустріч.
Ок. Спасибі за пораду.
Але.питання на даний момент-це, можливо, нерозумно, але якщо я вже відображення оригіналу не можу знайти цю інфо від відображення, що я вже? Я повинен обов'язково знайти info.відображення блоку управління, на якому я хочу втрутитися? Тому не все обладнання і програмне забезпечення доступні в змозі впливати на всі блоки?
для зіставлення оригінал ви маєте на увазі вихідний файл вашої машини?
якщо ви читали прямо з машини чи ви впевнені, що він має ті ж цифри, апаратне та програмне забезпечення, ви можете змінити його(зі знанням того, що ви робите) і пуй писати...
автомобіль в питання, що коди hw і sw?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Для відображення оригіналу я маю на увазі ті машини, або навіть ті, які знаходяться в різних базах даних знайти.
Я вже дозволяли мої питання здадуться тривіальними, але цікаво : де знаходяться коди SW і hw? Я, як.я буду знати, які вони ?
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!