Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di iaio92
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151

програмісти автомобілі....довідка

привіт всім,

я хочу купити новий програміст, чому? я не довіряю більше? мій mpps v5 враховуючи, що я попросив майстерню йти працювати на них? обладнання я повинен купити я, і вони працюють лише у вихідні, так що витрачати 2000 євро, то їх я буду списувати, якщо все в порядку між 4 років не можу зробити..... тепер ви pongoi питання, чому? я дійсно плутають, а не s? як дізнатися ****!

я повинен мати програміста, який мені багато авто, чому? не s? що-небудь таке, приходить до мене в майстерню, можливо, що мене в обличчя через OBD,

у kess клон, що вона продасть мені хлопець, що я знаю і s? що працює, я f? , А також, ЩО ВСІ АВТОМОБІЛІ ГРУПИ FIAT, ALFA, LANCIA, ford?( я втрачаю кодування ignettori? трапляється, якщо користь mpps?) група WV? ГОЛЬФ 6???? всі блоки denso? (renault, peugeot, citroen?????) ризик з kess клон???

я знайшов і MAGPRO V4.2, працює як kess клон?? ? краще???

зрештою я знайшов kess V2 оригінальний за хорошою ціною, до теперішнього часу до січня 2013 року? ? ? SLAVE( так чи варто мені робити карти від майстра, так?) і приходить з великобританії, з цим? я впевнений, що автомобілі, перераховані вище, я спокійно, без ризику заблокувати???

вибачте, якщо я вас жорстокому поводженню питань , але в період кризи, не s? що робити, якщо піти працювати в майстерню або нехай eperdere все чому? я повинен витрачати занадто багато attrezzarmi і мати, як мінімум, безпеки......

спасибі всім..
    в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    отже,якщо ви хочете працювати, ви повинні attrezzarti якщо після цього ви повинні грати, і когось ще вважає, що у тих, хто провів більше 12-15.000 € між hw бд,hw bdm,sw і т. д. і т. п. все оригінальні, тому, якщо ви хочете працювати в безпеці, у вас є тільки 2 можливості", або отримати майстер-орі або отримати один підлеглий завжди орі, але не пропоную варіант великобританії,якби мені довелося вибирати для slave-ви можете зв'язатися зі мною в лічку, що я можу допомогти вам,якщо не хочете йти по шляху клон повним лише при і' півень v2, який робить edc15-edc16-edc16bmw-edc17-tricore-вантажівка-мото-авто-bdm замість mpps тому тільки edc15-edc16-edc16bmw і не робить ford-peugeot-citroen siemens,magpro клон, а не тому edc15-edc16-не тому edc16 bmw-але назад-ford-peugeot-citroen siemens,для кодування форсунок повинні зробити його, але ми говоримо клон і нічого не може бути гарантовано.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    добре це чи погано приладів також appoggiandoti когось можете писати ecu...
    але пам'ятайте також щось інше..., ви повинні також знати, як правильно обробляти файли...
    ви не можете покластися розпитувати, як змінити... ви повинні знати свій.... курси і документація, звичайно,**** llo...
    Востаннє редагувалось alfajtd; в 25-10-2012 10:21

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    вас? півень v2 у вас в магазині?
    я хотів би витратити НА даний ЧАС мало, чому? спочатку я хочу побачити, скільки машин зробити, і, якщо справи йдуть добре, то ви берете обладнання-й? конкурентоспроможна, намагаюся робити один крок за один раз!!!!! півень v2 ? проста у використанні? вони втрачають scodifiche з ignettori?

- що, msport, чому? ви говорите, що не зробити вибір на користь великобританії? якщо б мені довелося взяти kess slave те, що пропонуєте ви, я зобов'язаний завантажити файл орі, передати її від одного, який має kess master, він мені його зіставленні і мені, розкажіть мені ? і, звичайно, ви з цим впоратися? платити за кожну картку?? чому? я зрозумів, що slave, читає fil ecodificato, типу майстер, мене декодує його, а потім не s? pi? що робити....

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    добре це чи погано приладів також appoggiandoti когось можете писати ecu...
    але пам'ятайте також щось інше..., ви повинні також знати, як правильно обробляти файли...
    ви не можете покластися, щоб запитати навколо... ви повинні знати свій.... курси і документація, звичайно,**** llo...
    звичайно, мені платить майстерні і, принаймні, був би апостольської! моя проблема ? мати programamtore від вартості контента, що ви не йдете запровадити з ecu!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    якщо ви повинні зробити це і залишитися в безпеці, вам порада один підлеглий-офіційний...
    у вас є підтримка, ремонт та гарантія, включеного відображень...

якщо щось вас цікавить, не знімаючи нічого, але ніхто не бачив, що ми всі, і 2 в тому ж регіоні, мабуть,
    обладнання офіцер чи можу я instradarti...

курси... не s? до кого звернешся ти так не s? оцінки її фактичної ефективності...

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    ремонт означає, що при блокуванні ебу їх мені поклали апостольської??? охороняється відображень, що це означає??

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    якщо ламається обладнання на час ремонту...
    якщо він блокує ecu, звичайно, це перевстановити...
    якщо відображення вас е? ваш майстер ? він, який забезпечує роботу...

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    хто мене відтворює ecu заблокована???

от, справа, якщо я раб, я зобов'язаний змусити мене робити карти від іншого, і я не можу gestirmele я прав? скільки коштує іп? або менше farsi зробити карту master?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав iaio92 Visualizza Messaggio
    хто мене відтворює ecu заблокована???

от, справа, якщо я раб, я зобов'язаний змусити мене робити карти від іншого, і я не можу gestirmele я прав? скільки коштує іп? або менше farsi зробити карту master?

якщо ви хочете докладна інформація про можливу курс,програміст, slave або master орі або клон і ціни на файлі або допомога на роботу або який варіант ви хочете провести ми знаходимося в розпорядженні у вас є тільки ідеї більш ясно,ми можемо говорити про це по телефону, якщо хочете, і я даю вам всю інформацію, що вам потрібно, так ви schiarisco ідеї, тому що ви частина рішуче і ясно, і я не роблю тут,я роблю це, я роблю те-то й те нас, ви знаєте що-небудь робити одне, але добре, крок за кроком, але і бетон,ви не уявляєте, скільки людей в приватних майстернях,час від часу, що я слідую в інтернеті кожен день,деякі я майстер,іншим допомогу і так далі,я чекаю ваш контактний в лічку привіт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •