привіт всім,
я хочу купити новий програміст, чому? я не довіряю більше? мій mpps v5 враховуючи, що я попросив майстерню йти працювати на них? обладнання я повинен купити я, і вони працюють лише у вихідні, так що витрачати 2000 євро, то їх я буду списувати, якщо все в порядку між 4 років не можу зробити..... тепер ви pongoi питання, чому? я дійсно плутають, а не s? як дізнатися ****!
я повинен мати програміста, який мені багато авто, чому? не s? що-небудь таке, приходить до мене в майстерню, можливо, що мене в обличчя через OBD,
у kess клон, що вона продасть мені хлопець, що я знаю і s? що працює, я f? , А також, ЩО ВСІ АВТОМОБІЛІ ГРУПИ FIAT, ALFA, LANCIA, ford?( я втрачаю кодування ignettori? трапляється, якщо користь mpps?) група WV? ГОЛЬФ 6???? всі блоки denso? (renault, peugeot, citroen?????) ризик з kess клон???
я знайшов і MAGPRO V4.2, працює як kess клон?? ? краще???
зрештою я знайшов kess V2 оригінальний за хорошою ціною, до теперішнього часу до січня 2013 року? ? ? SLAVE( так чи варто мені робити карти від майстра, так?) і приходить з великобританії, з цим? я впевнений, що автомобілі, перераховані вище, я спокійно, без ризику заблокувати???
вибачте, якщо я вас жорстокому поводженню питань , але в період кризи, не s? що робити, якщо піти працювати в майстерню або нехай eperdere все чому? я повинен витрачати занадто багато attrezzarmi і мати, як мінімум, безпеки......
спасибі всім..