Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Обговорення: info alfa 147 2.0 ts bosch me 7.3.1

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    катання
    Повідомлення
    25
    Ок, тепер я починаю дещо розуміти. Так що зворотний зв'язок діє також у openloop? Я думав, що в цих випадках зонд будуть повністю ігноруватися. Але, який би, на вашу думку, перевага, зробити роботи і номери csrburazione фіксованою. Чому б вам не залишити вигадка все з двох повних циклів?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    за те, що я знаю, я навуглерожування фіксованого ви використовуєте на двигуни без наддуву, коли ці установки кулачка особливо натиски, які роблять його важко слідувати карти лямбды в ебу з-за різних причин,...на ваш двигун, якщо чесно, не бачачи файлу і дозвольте нам допомогти навіть з якимось гуру бензинового ебу не можу сказати з якої причини, і було зроблено все, що було зроблено..потім зонд в openloop не ingnore але ecu не довіряється інформація, яка передає в ecu, наприклад, під час прискорення, але спирається на внутрішню карту факт залишається фактом, однак, що в будь-якому випадку контролюється(зонд і коефіцієнт лямбда) в карти регулювання лямбда, що якщо з якої-небудь причини не будуть подолані ecu активує різні стратегії і захисту...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    катання
    Повідомлення
    25
    Мій двигун є повністю оригінальною, за винятком кет, що не є і термінал, спортивний. Я сумніваюся. Я другий я відключений від ебу. Може бути в цьому проблема. Тобто навіть якщо ви вимкніть ви тримаєте зв'язок?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спробуйте підключити я не думаю, що щось трапилося...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    катання
    Повідомлення
    25
    Я не розумію, якщо зонд в open, вважається чи ні. Якщо паливо виробляється на карту точку за точкою, тому що зонд повинен втрутитися?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    зонд не втручається...зонда і тільки один датчик, який читає carburzione...su що повинен вибачатися?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    катання
    Повідомлення
    25
    Вибач, я неправильно висловився. Вважається, щоб зробити палива на повному навантаженні open loop? На карті ви встановите лямбда мета, і з допомогою зонда зберігається?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •