Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав project Visualizza Messaggio
    прямо зараз не можу спробувати, тому що робити цей тест не перегорів транзистор і конденсатор півня іншого, здається, все ок, сьогодні їх курс і спробуйте ще раз прочитати блок управління, який вже має ліжко, щоб побачити, якщо він працює!
    тільки я не розумію, чому це сталося, якщо, що сталося, проблема харчування.
    щоб читати онлайн K я повинен вибрати автомобіль на забезпечення півень, правильно?
    в boot я не схема і не знаю, якщо ви можете зробити я знаю, що ці блоки управління або ви читаєте так чи програміст, від'єднавши flash
    Ні, насправді не можливим читання в boot.. але просто читання в школі..

тут не піди, використовується адаптер, який я пам'ятаю, і перевірити зараз..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я коли я читав ці або інші на туристичне використання півень, як якщо б мені довелося читати її в автомобіль роз'єм діагностики, а потім використовувати кабель obd (зі своїм адаптером) і з адаптером на роз'єм obd, з якою я беру k-line, і їжа-і все це за блок живлення на це, то ви можете мати проблеми черг і вам необхідно зняти в e2prom.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    я вирішив, я зробив помилку перший клас краще! я перевернутої від полярності зовнішнього джерела живлення блін! у будь-якому випадку я полагодив півень і rirovato від підключити її за допомогою pin-out все пройшло добре! у будь-якому випадку спасибі всім за ввічливість

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •