простіше кажучи, що для зміни читання в bdm і послідовний?
тобто послідовний, що я можу читати і що-то в bdm?
простіше кажучи, що для зміни читання в bdm і послідовний?
тобто послідовний, що я можу читати і що-то в bdm?
В послідовний читайте flasch автомобіля....де є карти...bdm читайте також EEPROM і інші дані....а ці роблять з галло-адаптер для Fiat.....- це дуже просто!
я знайшов серед документів, півень терморегулятори dell edc15c5 саме fiat bravo я намагався намагався підключити її до школи на лінії k я використовував зелений дріт,підключений маси і все, але це практично перегорів транзистор півень, роблячи цю операцію, і я сподіваюся отримати його змінюючи, однак, якщо в документації говорить мені, що я неправильно підключити?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ви використовували адаптер на півня?
уго ---- президент A.E.P.
як говорить ugoboss, ймовірно, не використовували адаптер
тепер я не можу докласти фото, як тільки я можу я роблю, однак, я використовував проводку з проводами для підключення живлення на контакти роз'ємів ecu, і я використав l-адаптер, який йде між галло і проводів, то з програмного забезпечення я вибрав автомобіль, і я зробив читання і сталося casotto! в цей час, але я помітив, що розетка, куди я помістив блок живлення півень був зіпсований, і ви прийняли харчування, і це сталося, поки я займався читанням.
моє питання, і що на пін K-line ecu,я підключив зелений провід на pin out мені віддавав небесного кольору, але немає проводу цього кольору, робимо пошук на форумі я знайшов, написано, що зелений півень-це провід K-line і я підключив, але я не впевнений, що це правильно.
ось додаю фото блоку управління кабель використовується і pin-out.
я думаю, все ок,спробуйте boot
прямо зараз не можу спробувати, тому що робити цей тест не перегорів транзистор і конденсатор півня іншого, здається, все ок, сьогодні їх курс і спробуйте ще раз прочитати блок управління, який вже має ліжко, щоб побачити, якщо він працює!
тільки я не розумію, чому це сталося, якщо, що сталося, проблема харчування.
щоб читати онлайн K я повинен вибрати автомобіль на забезпечення півень, правильно?
в boot я не схема і не знаю, якщо ви можете зробити я знаю, що ці блоки управління або ви читаєте так чи програміст, від'єднавши flash