Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-33 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    привіт всім,на жаль, я був в змозі лише кілька днів тому, поклав руку на мапу....
    У мене є великі проблеми при роботі в 2d,з ecm2000 змушує мене бачити 2d-карти вибір, але й змушує мене робити esattaente те, що змушує мене робити в табличній...
    тоді я не розумію карти, після якого ви посилалися,видно, що драйвер, який використовую, мені не визнає, даючи йому ім'я, як і всі інші...
    я perchiò думав, що краще дізнатися зараз, у табличній і після того як ви очистили деякі інші методи використання, можливо, я можу спробувати в 2d....
    по суті, я вніс зміни в основних картах і просто...але, щоб мати якийсь результат, як мені?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    і тоді я спробував impostasto, і потім натиснувши на кнопку відсоток, але не змінює нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    У 2d потрібно натиснути кнопку праворуч на адресу початку і кінця зони редагування. Ви повинні побачити саме 2 зелені лінії, які обмежують вибір. Якщо змінити тільки один біт, ви отримаєте тільки одну лінію. У угорі праворуч бачите 2 поля вибору з адресами відібраних. Зроблено це з клавіш + і - або pg + і pg - зміні значень параметрів

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •