Ось вона ! додаю орі , попередня карта з rail мод і карта завантажена в даний час з залізничних орі, що блимає однаково
якщо ви помічаєте якийсь недолік, щоб виправити я буду дуже вдячний. спасибі всім
Гонки 70cv х forum.rar
Ось вона ! додаю орі , попередня карта з rail мод і карта завантажена в даний час з залізничних орі, що блимає однаково
якщо ви помічаєте якийсь недолік, щоб виправити я буду дуже вдячний. спасибі всім
Гонки 70cv х forum.rar
у мене не досить повідомлень для скачування... в будь-якому випадку, я не так багато досвіду на гонки 70cv, у мене трохи більше на 90cv. В ебу не залишилося помилок? з діагнозом я думаю, ви могли б прибути більш швидко в рішенняу ці штуки elm творить чудеса
пам'ятаєш, скільки бар ти поставив рейку на нову карту?
Мова, діагноз: як тільки я повернуся від мого друга підключити і перевірити, чи справедливо, якщо десь помилка (але я сумніваюся в цьому побачив, що не горить контрольна лампа) і з чим пов'язана
бари я спробував встановити їх, від 1500 до потім спуститися, щоб побачити, якщо smatteva відрізати, але, повторюю, навіть зі значеннями rail оригінальні робить те ж саме, за що я прошу для перевірки карти, якщо хтось може сказати мені, де може бути помилка явно не пов'язана з тільки rail
ГОНКИ 1 27122014 ПІДНЯЛИ інші lim rail ПЕРЕРОБЛЕНА НА 2 СПРОБУВАТИ 3 БІТ 775.rar
Вибачте....... я також спробував це з інших модів, але нічого миготіння завжди присутній
я б постаралася завантажити карту оригінальною, а не тієї, до останнього зміни.. але я не розумію, чому індикатор блимає тільки тоді, коли вимагається максимальний крутний момент і не горить.. маг!
ж проблема, навіть тут... а
рівні зміни в пункт другий серії рестайлінг не дав мені проблеми, в 1470-бар (1400 золотих +5%)
на гонку замість з цим значенням, блимає, з деякого часу я значення 1450 бар і ніяких проблем
я не думаю, що вони залишаться помилки в діагнозі, здається, що це якийсь обмежувач і тому, що файли з двох автомобілів, не є абсолютно однаковими, у всіх районах
з картою орі робить те ж саме? тільки я один момент часу я намагаюся побачити свій файл