Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Привіт, мене навіть це обговорення, я починаю робити трохи експериментів на IAW 5AF, у мене є все необхідне, щоб читати в школі це ебу (роз'єм ебу, блок живлення, кабель kkl)...
    Що мені потрібно, щоб читати і писати, і scodificare цей ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав gigen1979 Visualizza Messaggio
    Привіт, мене навіть це обговорення, я починаю робити трохи експериментів на IAW 5AF, у мене є все необхідне, щоб читати в школі це ебу (роз'єм ебу, блок живлення, кабель kkl)...
    Що мені потрібно, щоб читати і писати, і scodificare цей ecu?
    дотримуйтесь вказівниками booster на пост nr.5.
    Якщо ви хочете зробити його діви, що вам потрібно зробити дії, щоб покласти його в boot, тобто під час першої фази живлення блоку управління, крок повинен бути покладений в маси...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Вам потрібен апаратний інтерфейс з відповідним програмним забезпеченням (MPPS у разі даного обговорення в цьому розділі форуму) і спеціальне програмне забезпечення, щоб зробити scodifica, якщо тебе не знає адреси пам'яті, який потрібно змінити, і як змінити їх, а потім ви можете зробити в hex.

Очевидно, ви повинні бути впевнені, що виправити контрольну суму, перш ніж писати.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    7
    Велике спасибі за відповідь
    Тому давайте подивимося, якщо я зрозумів... Мені потрібно створити інтерфейс з допомогою з'єднувача блоку управління і MPPS (на ebay я бачив, що версія V13.02 коштує всього кілька євро, пу? згодиться?) немає проблем, ми хочемо, щоб то softwsre, що дозволяє scodifica..., Якою б простою у використанні і надійний?
    Може бути, якщо ви можете розмістити кілька посилань, щоб ще світліше, краще, ідеї...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ви riverginano навіть без отворів і покласти на масу, але в інтерфейсі. Що я знаю, тільки інтерфейс орі, інші працюють тільки на певних сімей та мікро.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    I dont think so

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Kess або півень.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Kess або півень.
    Спасибі Мауро.
    Якщо ви вирішите взяти kess...я, звичайно, клон, я читаю і пишу, не вдаючись в bootmode? У вас є досвід роботи з цим ебу зокрема?...моя HW103...у мене є другий на якому писали маркером DP, але зняв табличку...вона підкаже, до якої належить родині, якщо rieso прочитати?
    Ще раз спасибі...і прости, якщо задаю тривіальні питання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Коли ви підключіть і зробіть КОД, коду ви можете визначити тип карти і в якій сім'ї ебу належить. Я, однак, використовую півень.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Коли ви підключіть і зробіть КОД, коду ви можете визначити тип карти і в якій сім'ї ебу належить. Я, однак, використовую півень.
    Ок...зрозумів...Так що я поради півень?...програмне забезпечення забезпечує?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •