Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    3

Встановити Turbo Альфа 2.4 Jtdm 200Cv(Bw/kkk Bv 50)Пункт 1.9 Jtd 86 Л. с.

Привіт всім!!!!Я перебуваю тут, щоб запитати вас, якусь пораду,враховуючи, що я тільки що запущений якийсь маленький "пластична хірургія" на моїй Точці 1.9 Jtd,ringiovanendola трохи icon_e_smile.gif .Я встановив наступні речі: форсунки, плюс cod.остаточний 119;насос уприскування дизель 2.4 Jtd,R 65;комплект маховик monomassa зчеплення нажимной диск посилені by До Мене.муфти;фільтр подвійний конус бавовна;зняв каталізатор і вся система egr,перероблено поширення повної, з заміною водяного насоса;різка в комплекті з заміна масла в двигуні і фільтра,масла в кпп,фільтра дизельного палива і paraolii різні.Кілька днів я взяв також фронтальний інтеркулер,різних труб, щоб повідомити нам розрядку і навколо труб, а також хороший турбо плюс Borg Warner/KKK BV 50-похідні Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,вже змінено в атаки, щоб адаптуватися до Jtd (ще зібрати,враховуючи, що я готую колекторів, з чавуну адаптації),перш ніж це зробити, але почати я б хотів зрозуміти,як далеко для регулювання/управління змінної геометрії?Враховуючи, що в моєму випадку привід в депресії, я замінив його на тиск, що вже мав.Я також чув, що деякі,змінивши в блок управління, система оригінальне, overboost,через клапан Pierburg,управляти геометрії.І можливо, по-вашому, чи що?Інші в очікуванні, і дякую за всі відповіді! icon_e_wink.gif

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Я хотів встановити vl25 в момент Jtd 80cv

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав DarioJtd Visualizza Messaggio
    Привіт всім!!!!Я перебуваю тут, щоб запитати вас, якусь пораду,враховуючи, що я тільки що запущений якийсь маленький "пластична хірургія" на моїй Точці 1.9 Jtd,ringiovanendola трохи icon_e_smile.gif .Я встановив наступні речі: форсунки, плюс cod.остаточний 119;насос уприскування дизель 2.4 Jtd,R 65;комплект маховик monomassa зчеплення нажимной диск посилені by До Мене.муфти;фільтр подвійний конус бавовна;зняв каталізатор і вся система egr,перероблено поширення повної, з заміною водяного насоса;різка в комплекті з заміна масла в двигуні і фільтра,масла в кпп,фільтра дизельного палива і paraolii різні.Кілька днів я взяв також фронтальний інтеркулер,різних труб, щоб повідомити нам розрядку і навколо труб, а також хороший турбо плюс Borg Warner/KKK BV 50-похідні Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,вже змінено в атаки, щоб адаптуватися до Jtd (ще зібрати,враховуючи, що я готую колекторів, з чавуну адаптації),перш ніж це зробити, але почати я б хотів зрозуміти,як далеко для регулювання/управління змінної геометрії?Враховуючи, що в моєму випадку привід в депресії, я замінив його на тиск, що вже мав.Я також чув, що деякі,змінивши в блок управління, система оригінальне, overboost,через клапан Pierburg,управляти геометрії.І можливо, по-вашому, чи що?Інші в очікуванні, і дякую за всі відповіді! icon_e_wink.gif
    по мені монтувати змінною геометрією, а потім керувати їм за допомогою приводу/перепускного клапана турбо у фіксованій геометрії і велику stupidata...(не в образу нікому), так як в цьому випадку він йде тільки на створення величезного протитиску вихлопних газів у фазі випуску прискорювача на високих обертах дуже dannodso для двигуна і турбіни, так як від управління vgt "класична" саме в цей момент відкриває все лопатки, щоб уникнути, як описано вище...повірте мені я знаю з безпосереднього досвіду на один момент, друже, з ваших же змін і 200cv рясні...сальники, вихлопні колектори, чавунні crepati go-go...для управління vgt з сенсорами орієнтації в точку, я намагався зробити теж, але потім я здався, щоб проблеми часу, а також тому, що я перейшов на турбіни кріпиться...(holset hx27W,в provienenza екскаватор fiat-kobelco, що без, про 1,9 пік 1,7 percorenza... в full boost(1,9) = 1700 об / хв.... вище може підштовхнути до 2,5 бар, абсолютно без жодних проблем, тому що саме в Рг, зламався, і автомобіль перекинувся, тиск оцінками, понад 3 бар мап і 3 бари, але і обманом, щоб працювати не більше 2 бар, система, механічний, щоб не зійти з розуму в лінеаризувати map від 4bar )
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    у мене такі ж зміни! я 2 роки, що турбіна працює на 2.5-2.7 бар-100mgl(можливо, в доповнення) і 1500 бар і у мене не було (роги робити)не проблема,у мене є рг = тиск, який я отримала від "turbinista", що дав мені і змінену турбіну, і це прекрасно.оскільки мова йде про тисках,як ви можете бачити, я не можу йти понад 1500 бар чому?потім діагноз кількість дизельного палива завжди 100,межа діагноз,чи машини?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не бачачи карти, важко зрозуміти, чому вона не перевищує визначених меж iq...
    для тиску в рампі ваша проблема, можливо, лежить у тій же датчик, що не бачить більше 1500 бар...
    спробуйте встановити один датчик-rail 1800 бар і linearizzarlo правильно на ваш файл..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    забув... якщо гори манометр на колектор, впевнений, ви злякалися за тиску, яке ви побачите,....
    я на мій двигун не girerei ніколи з contropressioni двічі press turbo....
    потім кожен зі свого двигуна, ми робить те, що хоче..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    але я можу відправити мій блок управління?!?!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо я правильно пам'ятаю, потрібно набрати мінімальну кількість постів для відправки вашого файлу...
    спробуйте подивитися, якщо в правилах написано щось про це, на жаль, не пам'ятаю добре, тому що я повернувся, щоб писати на форумі, після тривалого періоду простою...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    якщо я правильно пам'ятаю, потрібно набрати мінімальну кількість постів для відправки вашого файлу...
    спробуйте подивитися, якщо в правилах написано щось про це, на жаль, не пам'ятаю добре, тому що я повернувся, щоб писати на форумі, після тривалого періоду простою...
    Прошу вибачення DarioJtd і всіх учасників обговорення за off topic, але я повинен за моральну і повагу до нашої великої манро
    АЛЕ ЩО В ПІДСУМКУ ВИ ЗРОБИЛИ ?
    я дізнався тільки тепер, читаючи різні дискусії, які у вас є проблеми зі здоров'ям, мені дуже шкода, і я сподіваюся, що мені немає про що турбуватися і пасажира..
    Від я бажаю вам якнайшвидшого одужання і читати гарні новини в твої прекрасні пост..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ок, я не можу, в будь-якому випадку я буду міняти датчик, і я подивлюсь, як він себе веде!спасибі, рада цінний манро удачі всім
    для iq я "знайшов" все limit. (я думаю) мвс!ми бачимо більше!

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •