Привіт, Хто-тобто очистити Для цього ебу Airgbag я все з більш низьких цифр і не йдуть
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80
Eprom-це 95169, Автомобіль peugeot 207
Додаю читання
Заздалегідь спасибі...
p20795160.rar
Привіт, Хто-тобто очистити Для цього ебу Airgbag я все з більш низьких цифр і не йдуть
BOSCH
0 285 010 828
96 750 688 80
Eprom-це 95169, Автомобіль peugeot 207
Додаю читання
Заздалегідь спасибі...
p20795160.rar
Вибачте, я також не маю нічого про цю ecu.
привіт Ангел спробуйте це і дайте знати, якщо це працює, не перевіряв у мене
Привіт всім,
я прийшов на цей форум тому, що я намагаюся обнулити блок управління подушками безпеки мого Peugeot 207.
Це ебу з номером, що збігається з системою Ангел, а саме: 0285010828.
Перед addentrarmi в цій авантюрі, я хотів би зрозуміти мінімум кілька речей.
По-перше, я хотів би знати, якщо номер, який я вказав, відповідає до моєї блок управління подушками безпеки, і якщо який-небудь блок управління подушками безпеки, з цього числа є рівними.
Тобто, я можу взяти файл, витягнутий з EEPROM інший ебу з тим же номером і завантажити його на мій?
Друге питання, яке я хотіла б задати, стосується інший номер, який я написав на ебу системи нпб: 9675068880, що відповідає?
З повагою і спасибі заздалегідь!
Привіт blueslevin
Повинні бути, відповідно, відображених в ECU.. це код HW, а код SW..
Про сумісність я не думаю, що, як ви кажете, кожен блок управління має свій hw і sw, якщо ці значення є дзеркальні, то я думаю, що ваша розмова може бути дійсним.
Якщо вам потрібен файл для вашого тобі я поділюся без проблем (за винятком обмеження і якість управління сайтом).
Привіт
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Привіт Tranky,
ви були б дуже ласкаві поділитися.
По суті, я намагався трохи серед сайтів і форумів, і здається, що різні люди завантажувалися в свої EEPROM ебу системи НПБ і файли, які знаходяться в інтернеті, і досягають бажаного результату.
Єдиний контроль, що вони роблять, це відповідність ці 2 числа, про які ми говорили.
Спасибі ще![]()
Досягає порогу для того, щоб скачати й тобі sharo дуже охоче, видно, що так як ви не можете нічого скачувати тут
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Спасибі tranky,
не існує способу зв'язатися з вами у приватному порядку? Хотів би побачити кілька двійкових файлів, який я знайшов в інтернеті. Я їх, порівнюючи байт-на-байт, і незважаючи на це повинні бути для цього ж ебу, я бачу декілька відмінностей...
ще раз спасибі заздалегідь![]()