-
Нові FG-Tech V54 Півник 4 SG-61B
Я купив один з останніх півник 4 V54.
На КОМПАКТ-диску знаходжу тільки Fgtech edited1.0 і півник win7.
Немає папки Fix.
Як ніколи?
Те, що в душовій пластик, замість того, йде без проблем.
Це партії тільки 1 раз, але з fix.
Mprog працює і я 1 пристрій programmed.
У той час як інший Виправлення Write EEE говорить інтерфейс не знайдено.
Драйвер встановлений правильно на win7 64bit pro.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Здрастуйте, видаліть драйвер fg від пк, а потім підключіть його, якщо є проблеми, цей інструмент не буде визначено з пк.........потім вони міняються полі і поза, але hw-це все той же.....
-
постараюся
Я не розумію, на 2 ПК з win7 і winXp, де V53 і 54 коробки з пластика йдуть, на цьому SE61-ГБ, якщо я пишу V54.eee, мені інтерфейс не знайдено... bho
І parito тільки 1 раз, і в міні-CD не є + 2 fix
-
іноді вона до мене, жарт не далеко
просто reinstallo файл fgtech edited v1.0 і потім йде без проблем
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Мені на xp не хотів знати, починаючи з win7, навпаки, до установки пішов і не дав більше проблем.у вас відформатований для pc?
-
До мене, а не на ПК не запускається з деякими usb-кабелі, а з інших йде без проблем. На двох інших ПК йде з усіма кабелями. Таємниці...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Поставивши дві операційні системи на xp, що було на розділі D не заводився,а на 7 заводився без проблем,але, можливо, тому тільки, що була у розділі C
-
я взяв 2 v54..... і жоден з 2 mi працює в bdm...... на v50 замість відмінно працює.... завжди на тій же ecu! .... рішення?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
І рішення, що потрібно переглянути hw, звичайно, у вас інтегровані LS14, а також інші неправильні..............мені здається, що користувач розмістив компоненти, змінити в v53 ті ж самі, що служать тобі, зроби пошук на форумі............
-
Це посилання друкованої плати Ремонт застосовується для V53 і V54 впевнений;:
[img]http://i62.tinypic*****/fnuuc3.jpg[/img]
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму