Результати 1-9 з 9

Обговорення: технічні електронні

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

технічні електронні

привіт всім,хотів задати питання,технічні, електронні компоненти, які роблять обробку,ремонт блоків управління,в змозі зробити навіть оновлення з офіційних виробників типу блоків управління двигуна,abs,бортовий комп'ютер,панель приладів та ін? звичайно, підтримка від компанії, акредитовані в якості dimsport alientech,etc
    компанії, які supportono технічні, електронні, надають схеми внутрішні блоки для ремонту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт всім,для офіційні оновлення я мав на увазі виправлення softwer також кампанії відкликання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    щоб бути в змозі будуть, проблема в тому, що не вистачає сировини.
    офіційних оновлень завжди залишаються всередині галузі, виробників і soi дозволено.
    ми виступаємо за правові питання, пов'язані з гарантіями.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, дякую, що відповіли мені,в галузі компанії не в змозі підтримувати ці вимоги?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    максимум на оновлення флеш ecu можна тільки привести їх у материнські стан файлу до і після і зрозуміти, що вони зробили, щоб оновити можливого автомобіль, який потім ви capitera на інші системи, вам потрібно вдатися до материнської!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Тому після оновлення програмного забезпечення, зроблено в будинок матері, він втрачає мод на карту? Натисніть повторити і на новий файл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Тому після оновлення програмного забезпечення, зроблено в будинок матері, він втрачає мод на карту? Натисніть повторити і на новий файл?
    Я дійсно вважаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Цікаво, чому в спис мені сказали, що вийшло нове оновлення для роботизована коробка передач, але в цей момент я боявся втратити перепризначений або оновлення курс не входять в ecu управління двигуном? Я не думаю, що курс має блок управління для сніданків або я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Здрастуйте, Йосип bisonga verdere оновлення, що забезпечує ,якщо bisonga просто оновити ecu обмін,чи всі блоки управління ,і питання у випадку втрати ,обробки.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •