Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 76

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    бачив, що там ? була дана відповідь у цьому прикладі я спробую..
    Ми вірили, що кожний поверх ? pi? високий? так що, коли він думає, що він прибув в 70ntesimo ? замість 80ntesimo?
    Будь ласка, я не linciate! .
    Ну що ви!!! друге твердження ? правильний вибір!!!

Для всіх курсів, незалежно від того, хто їх назад.. важливо ? зрозуміти логіку, то зміни зробити, що вони у відсотках, що в точках або відкриваючи фільтри, ви знаєте, коли у вас є кошти, далі.. звичайно, на двигун, 300 тисяч км не від 30mm3 в carbururante ще!!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ви повинні відкрити карту, щоб зрозуміти.. намагається встановити sw-небудь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт манро формулу не знаю, я,наприклад? я не думаю, що з вашою розрахунків, і саме право,єдине, що я знаю, що осі, на edc 15, повинні бути справедливими,тобто тиску в рампі і кількості? вводять, десь я читав, що ця формула...час iniezzione=( корінь з тиску в рампі x час оригінальні )/кількість вводять.......візьми з стиснень, чому? я не знаю на 100%, якщо і точне

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    те, що я зрозумів, що так і має бути: якщо в орі я 70mm3 і 800us і rail-1350.... я роблю (корінь di1350*800)/70=419 якщо я хочу 75mm3 і завжди rail 1350 роблю (419*75)/корінь 1350=855 us в якості розрахунку має бути час вприскування для перетворення(значення x 0,976=час упорскування)? як, я повторюю вам, я не впевнений на 100%, я читав теж,у мене comferme точні,ми сподіваємося, що хтось нас просвітили, було б набагато краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    дістатися до зміна b.point ми хочемо ще!!!! я не знаю, чому ви ускладнюєте життя з цими розрахунками!!!! ? все дуже просто..
    Видно, що ви просили dell' ascensorista.....
    Якщо ти вже особняк, побудований з 100 поверху і ви блоки на 70 поверсі, тому що ніколи не повинен робити розрахунки абсурдним, щоб приїхати в 80-план? якщо існує вже 80-я тільки повинен повернути м сходження на самі, що я дистанціюють!!!
    може бути ? краще залиште ecu на мить і душу, як це, наприклад, будівлі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    147 edc15.jpg

отже, b.точка не змінюється, але підходить картку, в залежності від палива, на який я хочу дати....? як коли-небудь в b.point iq я зупиняється в 70-х?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    зміна b.точки, не ? все так просто.. але в будь-якому випадку, ви 70mm3 не прийдеш ніколи ... нападає на діагностику і перевіряти її..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт chris156 мапу то прийнято у разі ,я не можу перевірити на діагностиці,чому? я не міг потрапити навіть в 70 мм3 або більше? про ?драйвер wish.jpgна драйвер wish читаєте карту я вже 70mm3 як максимальне значення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    як і всі ecu можна підняти педаль, як ви хочете..але в карті у вас є інші обмежувачі, приховані.. я повинен відкрити карту і подивитися, скільки мм3 впорскує..але, як правило, на edc15(як ?n фото) близько 60mm3 на низьких обертах, щоб зменшити приблизно 50 на високих..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Я мої думки...спробуйте використовувати стандартну методологію, як показано на початку посту, що якщо зроблено добре-хороші результати розвитку не занадто довгі..а якщо ви хочете робити карти, формули один і спробувати шукати волосся в яйці дійсно слід присвятити багато часу і зробити багато тестів...але не ? безумовно, в межах досяжності всіх...

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •