картку. я не можу це перевірити,але, незважаючи scopiazzare тут і карти,на іншій "різні",не більше, і це вже вам пояснили
картку. я не можу це перевірити,але, незважаючи scopiazzare тут і карти,на іншій "різні",не більше, і це вже вам пояснили
Останню карту я змінений я,я взяв кий, але не копіюється.якщо б я міг контролювати карту. тобі б не помітив.якщо можна, не відповідайте так, щоб зробити що-то,не дати ніякої рада або стріляти фраз.Давайте бути конструктивними.дякую
я не бачу чому ви повинні гнів так з frenk85, не може побачити файли, ви сказали те, що він здогадався, від мою відповідь, швидше за все, в будь-якому випадку ваше зміна, а так не добре, у вас змінений тільки обмежувач і педаль і погано, не просто, щоб відчути різницю, немає сенсу дивитися інші файли, і зробити аналогічні зміни, не знаючи, що ви робите".
p.s. не знаю, якщо це відповідь конструктивною, але я не знаю, що ще тобі сказати.
уго ---- президент A.E.P.
Добрий день,вибачте за тон, не затримувало, я сподівався побачити поради...зміни, насправді я зробив, взявши інформацію з інтернету. Я scopuazzato тільки перший, який я поставив на початку вісь, інші, як я вже говорив, - я змінені, завдяки інформації, взяв на ******.а всі вуха про те, що змінити і чому
поради...............не здається, що вам не дано.....конструктивні, так і ми!! ти?!? якщо ви хочете карту-ніяких проблем тобі, я роблю так, ви як і раніше будете scopiazzare якщо ви хочете дізнатися, ЗІСТАВИТИ,зрозуміти, з кроком,вловити обмежувачі etc-інше
я тобі дав підказку,частині першій карті, що це egr, прокрутіть вниз для перегляду інших
то egr я вже змінено, і, крім того, я змінив на педаль, обмежувач крутного моменту.
Для costrutivo я маю на увазі, що це марно, скажіть мені "ви змінили, тільки обмежувач і педаль і погано" скажи мені, де неправильно і чому. Так ви не дізнаєтеся нічого..
Він уявляв собі, як я, що б не карта зроблена добре,але, принаймні, знати, як і чому....
А якщо ще ніхто не зробив пропозиції ,для тих, хто не знає що таке пропозиція йому я пам'ятаю, це рада, коли мені кажуть, що це неправильно, з цієї причини,я б зробив так.....це порада. А якщо є проблеми, не думаю, що це дух форуму; якщо ви не маєте інформації costrutive і корисно дізнатися ,друзі, як колись, і я можу навіть закрити вісь (сподіваюся, це можливо!)
Спасибі за увагу!
зміна педалі і ldc не приносить потужність,коротко розвивати потужність двигуна треба загрібати, чим більше повітря і палива, можете,тому я вам порадив почати з них.зміна нрс кожен з них має свої методи,можна лінеаризувати криву, поставивши значення в таблицях (наприклад, 500) від 1000 до 5200, або відкривши 2d-змінити відсоток,встановлений у відсотках,натисніть на карту, dim.потрібне,додати і зберегти.для педалі замість цього необхідно змінити криві.частини третьої кривої і починається її поступового збільшення, як ви йдете вперед.якщо ви хочете щось більше, на високих обертах треба "відновити" останній вигин давайте не зупиняється до 4500
привіт frenk85,спасибі за час, dedicatomi і пояснення...
тоді нрс можу змінити його тільки в таблиці,якщо я відкриваю спочатку в таблиці, а потім в 2d,я не знаю, якщо насправді і в цій карті.я вважаю, починається там, де є перший поворот, але я не знаю, де вона закінчується.
на осях, що я? обертів двигуна і навантаження?
дійсно compicato.Ви може робити хорошу роботу навіть в режимі таблиці? якщо я захочу повернутися в 2d, як я розумію, що він кривий, що я шукаю?
Я намагався потім шукати в 2d педаль.....якщо я ставлю безпосередньо в 2d, як я розумію, третя крива?? якщо scorro на graffico,перша частина прямої лінії до адресу, де починається крива....але карта тільки цієї кривої?
ви помиляєтеся перегляду, його треба дивитися і 16 біт, і ви 2d, рівним 8 біт, педаль починається від 0794E2 і закінчується 079540.
уго ---- президент A.E.P.
після того, як налаштував дисплей,нрс є:07886c-078890 педаль сказав, ugoboss ви прикріплені.
тепер відкрийте 2d - "фаза уприскування"(egr), що вже змінилося, і проведіть,у вас є карта, датчик витрати повітря, що залишимо так, як є, і приходить ін'єкції parzializzato (map1) (boostxrpm) до all адреса 072512 до 072526 і трасування лінії(уявної) dim 11 встановлений відсоток, наприклад 10% і кроком.це ви робите для всіх наступних кривих,підтвердіть зміни, потім повертається в табличній натисніть файл,зберегти карту кроком.потім відкрити іншу картку (map2)натисніть всі файли,завантажувати карту.натисніть кроком, який ви зберегли раніше і підтвердіть.з цим ви змінили, різні карти часу вприскування (не плутати з кількість дизельного палива, що впорскується.