Legendary я відточував краще обмежувачі керує авто по своєму смаку також, що стосується чутливості, команда проводці акселератора, я повинен сказати, що зараз йде більш ніж добре. Правда в тому, що Launch Control був доказ того, що я хотів зробити, щоб зрозуміти, як impostasse.
Я просто хотів зрозуміти, які з обмежувачів обертів мені потрібно було встановити, дякуємо за реєстрацію, запропонований в мене бачити, відразу карту, але правила форуму говорять самі за себе, і я не хочу порушувати їх поки абсолютно.
Пристрасть двигуни, я прошу вибачення за повідомлення, але роботу я зробив занадто багато, в той час ****** я намагаюся присвятити себе вивченню відображень авто, не для роботи, але для чистої пристрастю, вкладаючи гроші в суто навчальних цілях, не для отримання прибутку, однак remap в даний час я зробив це для мене дійсно "ad hoc", автомобіль ідеально відкалібрований, як я хочу, без seghettamenti або різких реакцій.
Launch Control-це не фіксація, у звичайного вуличного використання я можу вдіяти з собою, але так як часто використання автомобіля для участі в Слаломі на вуличних трасах, і в горах, я хотів би зробити виліт безпосередньо, не знімаючи ногу з проводці акселератора, знаючи, що обороти двигуна залишаються на місці стоянки та відправлення з тими, з мене встановлені. Ось і все тут.
Я не знаю, якщо регламент дозволяє включити мій ***** але якщо б це було так, як я можу його вставити, і ви можете надіслати мені файл для перегляду, що встановити.
Дякую хлопці за pasienza і професіоналізм, що ви accumuna і нас об'єднує