Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Обговорення: визнати ебу bosch

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я зрозумів...так що я тепер піднімається новий питання,Я отримав новий блок управління, який монтується на 156 1.9 jtd 105 коней, а потім першу серію і, відповідно, edc15 правильно? Я відкрита, тому що я хотів його використовувати як навантажувач, може бути, scodificandola, щоб його можна було спробувати на автомобіль, кілька друзів, і я помітив, що не має контактів bdm як, наприклад, croma, про які я говорив раніше, але якщо я правильно пам'ятаю, тільки 8 контактів,а потім, не маючи під рукою не маю впевненості, але мені було цікаво, якщо для bdm, я повинен з'єднатися і в цьому випадку яка схема підключення.дякую заздалегідь

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Я зрозумів...так що я тепер піднімається новий питання,Я отримав новий блок управління, який монтується на 156 1.9 jtd 105 коней, а потім першу серію і, відповідно, edc15 правильно? Я відкрита, тому що я хотів його використовувати як навантажувач, може бути, scodificandola, щоб його можна було спробувати на автомобіль, кілька друзів, і я помітив, що не має контактів bdm як, наприклад, croma, про які я говорив раніше, але якщо я правильно пам'ятаю, тільки 8 контактів,а потім, не маючи під рукою не маю впевненості, але мені було цікаво, якщо для bdm, я повинен з'єднатися і в цьому випадку яка схема підключення.дякую заздалегідь
    у edc15 не має порт BDM, для scodifica натиснути на flash.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Вибачте, якщо я наполягаю, але не знаючи, ne багато чого може пояснити краще? Flash ви маєте на увазі чіп? Що мені потрібно зробити це, розмовляючи обладнання та програмного забезпечення? Я хотів би використовувати qst ебу, як свинки, але, не маючи автомобіля, я хотів би зробити його no code

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    немає досвіду роботи з цим типом ебу, але якщо я не зрозумів, ти зобов'язаний переписати flash (я називаю це eeprom, але іноді плутати трохи вашої edc15 з програмістом, типу упа або схожі... пошук у вашому рідному ебу чіп з кодом 5p08c3 або 95p08 більш ймовірно, я думаю, що ви знайдете другий, але я йду до пам'яті, а потім перевіряє, обидва коду

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав Andrea1 Visualizza Messaggio
    немає досвіду роботи з цим типом ебу, але якщо я не зрозумів, ти зобов'язаний переписати flash (я називаю це eeprom, але іноді плутати трохи вашої edc15 з програмістом, типу упа або схожі... пошук у вашому рідному ебу чіп з кодом 5p08c3 або 95p08 більш ймовірно, я думаю, що ви знайдете другий, але я йду до пам'яті, а потім перевіряє, обидва коду
    я можу виправити початкові помилки довелося від втоми, вибачте. У мене немає досвіду*
    І додам, що ваш edc15 його потрібно читати в boot mode і, можливо, ви зможете scodificarla також через boot mode, але я не впевнений! коли прочитав ecu, вказати на додаток до читання всієї ecu також читання тільки eeprom, може бути, ви можете scodificarla навіть так без отпаять і припаяти.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт, я тільки що перевірив на коні, і в boot mode не дає мені ніякої інформації, як підключитися до ебу...хтось має схему, і знаєте, мені, як вчинити? Я інструкція завантаження тільки для блоків керування бензиновими Fiat group та інші, які я не пам'ятаю... help!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    для того, щоб допомогти вам, ви повинні мені дати вам деяку інформацію... я знаю, що сказати, що edc15? роблю пошук на сайті, який був даний нам слід встигнути все чудово

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви хочете читати її на лавці, dissaldi в e2prom і тоді ви можете прочитати scodificare і переписати спокійно, а потім його використання.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    З сайту Bosch каже мені, що це EDC 15C7-2.16 .ви не можете нічого робити без отпаять Eprom?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    BOSCH_EDC15_C2.jpg
    файл я цей та інший.. зверніть увагу somilianze з вашого ecu? пізніше, коли я приїжджаю додому, cercerò краще

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •