Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    я скажу вам, як я поступав;
    я відкрив карту орі,я змінити в табличній і зберігається.
    Після того, як я знову відкрив карту, і я пішов, щоб відкрити карту обмежувач ,яка відображається в режимі таблиці.я натиснув, потім в 2d ,(як на малюнку),тому я хотів би знати адресу 07886C відповідає нрс? я бачу практично один пік,як мені це розуміти?? у випадку, якщо я захочу закрити egr, в tabellere як вчинити і 2d?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ви адреса точний,це не пік, але криву, де є осі, які відповідають оборотів і навантаження.
    для l' egr я закриваю "linearizzandola", тобто я ставлю максимальний, накладаються карту (у вашому випадку, 183), а потім відкрити в 2d і контролювати все і подивитися, чи є шипи або порожні. відразу після є карта датчик витрати повітря 072348, що якщо ви хочете карту, soft і ви не фахівець, не чіпай її,тоді всі інші..................

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    ви адреса точний,це не пік, але криву, де є осі, які відповідають оборотів і навантаження.
    для l' egr я закриваю "linearizzandola", тобто я ставлю максимальний, накладаються карту (у вашому випадку, 183), а потім відкрити в 2d і контролювати все і подивитися, чи є шипи або порожні. відразу після є карта датчик витрати повітря 072348, що якщо ви хочете карту, soft і ви не фахівець, не чіпай її,тоді всі інші..................

мені не зрозуміло одне,те, що повинно бути в egr,на ecm2000 називає "фаза уприскування? або ecm (драйвери, програми) як це називається???
    Завтра я хочу спробувати заткнути фізично egr з аркуш....здається, що робить більш...
    Востаннє редагувалось Р-н Shadow; 09-10-2015 до 22:07

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    я дізнався, що фаза уприскування на ecm відповідає клапан egr, в моїй карті, я був, як значення max 194,але на 2d я тоді "сходинки" врешті-решт,я вирішив привести всі значення 183.
    правильно?
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я хотів дізнатися, як би хто відкрив посаду і хто він пізніше відтворено у нас був делікатес зробити це, ніж ми тут в розділі "правила" mahhh..........у будь-якому випадку перенести його у розділ для початківців.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    я зрозумів, вчора ввечері знайти обговорення, що не було в правильному розділі,але я не дав їй вагу, наступного разу я зроблю це.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    я не помітив, щоб він відправив у недозволеному місці....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    але тепер була переміщена в обговорення?
    не відповідає мені, більше ніхто?? help me!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    що ви хочете знати?!?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    20
    я хотів би знати, як йде карта розміщена, якщо як мапу soft може йти , якщо я отримую деякі поліпшення в ****llo продуктивність, і якщо ні, то що і як я повинен змінити....
    Дякую

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •