Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Обговорення: Peugeot 406 2.2 дизель edc15c2

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    recovery потрібно саме для цього,захистити двигун, з-за аномальних піків і у вашому випадку, тому що є аномального піку між метою і вимірюється існує занадто велика різниця,це не вина "defap", але карти.регулювання перепускного клапана я не думаю, що потрібен дуже, принаймні, що це не "фіксований" геометрія змінної управління з картою, я думаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Справа в тому, що карта оригінальна,тільки defap.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    recovery потрібно саме для цього,захистити двигун, з-за аномальних піків і у вашому випадку, тому що є аномального піку між метою і вимірюється існує занадто велика різниця,це не вина "defap", але карти.регулювання перепускного клапана я не думаю, що потрібен дуже, принаймні, що це не "фіксований" геометрія змінної управління з картою, я думаю
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Справа в тому, що карта оригінальна,тільки defap.
    Знявши FAP вас менше, і тиск, отже, турбо-зали раптово і більше..
    я ніколи не бачив авто з FAP без геометрії frenk85..
    у будь-якому випадку амінь якщо від 02-07-2015, що ви відкрили цей пост, і ви не зробили регулювання тиску з допомогою Перепускного клапана дивно, чай..
    на карті, ви могли б також зробити, але займе набагато більше випробувань на шляху..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Ні, не думайте, що ми не хочемо робити тести, це те, що кожен раз, коли я з машини в поспіху, але я залишив в майстерні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    тому я кажу, що це проблема карти, і ви повинні налаштувати карту, встановити в "руках" я вважаю, це трохи........ але якщо він працює добре....
    остання річ, у регулярному рг скорочуючи аукціон турбо затримує вступ?!якщо ви не погіршує продуктивність?!?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    тому я кажу, що це проблема карти, і ви повинні налаштувати карту, встановити в "руках" я вважаю, це трохи........ але якщо він працює добре....
    остання річ, у регулярному рг скорочуючи аукціон турбо затримує вступ?!якщо ви не погіршує продуктивність?!?
    frenk85 я думаю, що ти не замінив турбо, так?
    покладемо, що в сервісному центрі заміна турбо, але не працює з інструментами "тюнінг", як наші, у разі, якщо занадто багато або мало тиску, що робить звертається до фітнес-тренер в області? бе...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    а я думаю, що ти приймаєш це на особистий,не думай, що я дурень, інакше не став тут гаяти час.я не тренер і я не беруся сказати, що я все знаю.турбін, я не змінилася, багато,і мало тих, що були все на моїй машині і останній раз була змінну геометрію на фіксованому,тобто без перевірки на карту,але він їх із змінами,фланці,рг і букетів, різних.я тобі задав просте питання, ось і все..........але ваша відповідь не прийшов!!!!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    а я думаю, що ти приймаєш це на особистий,не думай, що я дурень, інакше не став тут гаяти час.я не тренер і я не беруся сказати, що я все знаю.турбін, я не змінилася, багато,і мало тих, що були все на моїй машині і останній раз була змінну геометрію на фіксованому,тобто без перевірки на карту,але він їх із змінами,фланці,рг і букетів, різних.я тобі задав просте питання, ось і все..........але ваша відповідь не прийшов!!!!!!
    frenk85 я не хочу, щоб продовжити пост амінь марно,
    але якщо келае зі мною, я відповідаю спокійно, що ви не зрозуміли мою "відповідь,питання,коментар,затвердження"
    ти спокійний...
    на питання, що ти місце

(на регулярні рг скорочуючи аукціон турбо затримує вступ?!якщо ви не погіршує продуктивність?!?)

апріорі всі або майже всі РГ турбін в ГЕО я в депресії,
    при запуску автомобіля з'являється тяга і геометрії пускає весь потік на крильчатку, відповідно, збільшується обертання.

(тут моя помилка, на раді поспішно дав амінь.. треба "відпустити,подовжити стрижень")

ЕБУ з картою VGT,Час Overboost, правило, прямо з відкриття, час відкриття клапана, що управляє РГ в депресії..
    ви помітите, даючи прискорення до дна випуску депресії, витягнувши аукціон для зниження тиску turbo з допомогою GEO на потік повітря.

насправді їх відкрити карту VGT,Час Overboost увагу, що
    Об / ХВ\1000-5mm3 значення і "приклад" 80,00
    Об / ХВ\1000-70mm3 75,00
    Об / ХВ\5000-5mm3 50,00
    Об / ХВ\5000 70mm3 29,00
    на карті, для того щоб Знизити тиск треба "знизити значення"..
    щоб Збільшити тиск, потрібно "збільшити значення"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    frenk85 я не хочу, щоб продовжити пост амінь марно,
    але якщо келае зі мною, я відповідаю спокійно, що ви не зрозуміли мою "відповідь,питання,коментар,затвердження"
    ти спокійний...
    на питання, що ти місце

(на регулярні рг скорочуючи аукціон турбо затримує вступ?!якщо ви не погіршує продуктивність?!?)

апріорі всі або майже всі РГ турбін в ГЕО я в депресії,
    при запуску автомобіля з'являється тяга і геометрії пускає весь потік на крильчатку, відповідно, збільшується обертання.

(тут моя помилка, на раді поспішно дав амінь.. треба "відпустити,подовжити стрижень")

ЕБУ з картою VGT,Час Overboost, правило, прямо з відкриття, час відкриття клапана, що управляє РГ в депресії..
    ви помітите, даючи прискорення до дна випуску депресії, витягнувши аукціон для зниження тиску turbo з допомогою GEO на потік повітря.

насправді їх відкрити карту VGT,Час Overboost увагу, що
    Об / ХВ\1000-5mm3 значення і "приклад" 80,00
    Об / ХВ\1000-70mm3 75,00
    Об / ХВ\5000-5mm3 50,00
    Об / ХВ\5000 70mm3 29,00
    на карті, для того щоб Знизити тиск треба "знизити значення"..
    щоб Збільшити тиск, потрібно "збільшити значення"
    Так як я задав питання, дуже точне, на який я не отримав прямої відповіді вибачте за непорозуміння,я вас запевняю, що не маю нічого особистого проти вас!!!!

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •