Сторінка 80 з 106 PrimaПеред ... 3070787980818290 ... ОстаннєUltima
Результати 791 по 800 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    тоді cp1 дотягує до 1550 бар більше починає мерехтіти, і марно йти... на 70 л. с., я знаю людей, який працює саме в 1550 rail "реальні та фактичні"... мови cp1h на 70\75 ви можете зробити, але це не зовсім прогулянка (треба міняти термостатичний клапан і трубу інакше не збирає... крім того, що треба створити різьбовий отвір на кришці гбц, так як відрізняється)... або тимчасове рішення щоб відремонтувати cp1 і її збільшення з плунжерів зміщений daily... в будь-якому випадку я теж на 75 я все ще не можу подолати 1480 бар... як тільки я вимикається автомобіль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    тоді cp1 дотягує до 1550 бар більше починає мерехтіти, і марно йти... на 70 л. с., я знаю людей, який працює саме в 1550 rail "реальні та фактичні"... мови cp1h на 70\75 ви можете зробити, але це не зовсім прогулянка (треба міняти термостатичний клапан і трубу інакше не збирає... крім того, що треба створити різьбовий отвір на кришці гбц, так як відрізняється)... або тимчасове рішення щоб відремонтувати cp1 і її збільшення з плунжерів зміщений daily... в будь-якому випадку я теж на 75 я все ще не можу подолати 1480 бар... як тільки я вимикається автомобіль
    1550-Бар CP1-Орі? якщо ви протягом 200 км я знайти я бачу своїми очима, я пропоную вам сніданок обід вечеря...
    з плунжерів вірю, але часи ie орі
    Я мав серйозні проблеми з автомобілем, з форсунок, з 20 мг х 4 у додаток до власне, я повинен був покласти навіть ротор від 85мм і корпус MBenz, щоб бути стабілізована +- 16000 бар
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    очевидно, cp1 орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    на 75 6f3 можеш іти інші 1480, вам потрібно також змінювати насос низького тиску, та інші речі на карті........безумовно, там, де ти описав фахівців для цієї моделі автомобіля і ecu...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    ахаха, якщо перечитайте не я, що навколо, в 1550, але друзі якщо ви хочете, я можу зробити через лічку, навіть імена у будь-якому разі, якщо ви шукаєте на mjet клубу ви знайдете всю інформацію, що я говорив більше про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    мабуть, проблема саме інші речі на картці xD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тоді дайте мені трохи рада. Тепер я в танку, як тільки я можу вам місце на карті. Тепер, коли закінчився сезон, я можу позбутися кілька хвилин часу, я можу зробити деякі тести. Сьогодні я повідомив ОРІ, все те, що я збільшив, щоб спробувати піднятися з бар rail, але сюрприз миготливий індикатор в момент найбільшого крутного моменту не пропав.як ви думаєте, що карту я модом некоректно або який обмежувач мені не вистачає, щоб прибрати недолік? Я пам'ятаю, що це перші гонки 70 л. с. 2003 року. І що крім цього машина йде дуже добре. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    З скільки бар rail тебе блимає? Код помилки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    а денні було б непогано дізнатися, скільки бар у вас збільшується, і їх помилки... журнал було б ідеально, щоб зрозуміти (я зазвичай роблю так)
    на додаток до карти, тиску в магістралі rail, ви також збільшилася відповідний обмежувач?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Це саме те, крапка. Я був впевнений, що це вина карти в рампі збільшується з відповідними обмежувачами і біт (принаймні ті що я знаю) винним мерехтіння і замість того, щоб повернути всі зміни, що стосуються ціна rail у вихідні значення блимає те ж саме. Тепер переходжу на моєму КОМП'ЮТЕРІ, і я відправлю карту. Спасибі!

Сторінка 80 з 106 PrimaПеред ... 3070787980818290 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •