Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27

Читання туристичне блоку управління Fiat stilo 1.9 jtd

Привіт всім я б хотів читати блок вище на школі, але в інструкції півник не існує , як це зробити, є добра душа онлайн, що я з двох прямих. ????дякую .....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт, це гарне правило, розміщувати всі дані dell' авто, тип двигуна квт, і, якщо можливо, навіть кількість hw, що ви опинитеся на блок управління, швидше за все, ми говоримо про EDC15C7, вважаєте, що у вас є 2 варіанти, залежить від потужності та обладнання першого та отпаять флеш-пам'яті і використовувати один програміст, другий отпаять його 2ep і прочитати ecu безпосередньо в гребінь.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Здрастуйте, ви праві, і 115 л. с. 2003 року , я, наприклад, зараз у моєму розпорядженні у мене є galletto v 54, і діма bdm і пов'язані schedini......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    20150916_185640.jpg h20150916_185640.jpgя доклав фото, блок з Тіл, сподіваюся, ви см......
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    edc15c7 читати спокійно, встановлений на ваш автомобіль tool, а якщо ти тільки ecu пам'ятайте, що якщо ви хочете прочитати та екскурсійне потрібно отпаять на 2ep, потім побачив, що ви не можете скачати програми пошук в мережі, pin out EDC17C7 FIAT ALFA LANCIA, і ви отримаєте схему, щоб прочитати в школі теж інструмент

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Подивіться на блок управління, який я прийшов, щоб зробити трохи експериментів видно, що в початку і до тих пір, поки не народився мій другий genita я не хочу, щоб відійшов від будинку, щоб зробити курс � ..... тоді edc 17 c 7 немає 15? Вибачте, якщо ти який тюків, дивлячись на блок прийому і яка ваша eprom 2 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Оттавіо Visualizza Messaggio
    Подивіться на блок управління, який я прийшов, щоб зробити трохи експериментів видно, що в початку і до тих пір, поки не народився мій другий genita я не хочу, щоб відійшов від будинку, щоб зробити хід ������ ..... тоді edc 17 c 7 немає 15? Вибачте, якщо ти який тюків, дивлячись на блок прийому і яка ваша eprom 2 ?
    Вибачте ' мить в його назву і в першому вашому пості мова йде про Fiat stilo 1.9 jtd що центральний тепер EDC17c7?
    від фото і 100% EDC15C7
    потім, як я зрозумів, ви хочете клонувати чи буде кодувати у вищевказані ЕКЮ, а потім замінити його на автомобіль?
    вам потрібен плеєр Eprom або центрального гарячого повітря, щоб читати або замінити процитоване вище Eprom..
    перейти на ****** і вставити edc15c7 терморегулятори і ви знайдете інфо у відра також положення eprom...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Але 17 не я написав l написав (ла) пристрасть двигунів, ймовірно, буде неправильно. ...., а за інформацію спасибі ..... я дам вам знати...... хороші вихідні....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •