Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    Я вже дав трохи дизельного палива вгору, збільшуючи карту диму, хоча, якщо я fumicchia небагато. Ви кажете, що якщо збільшити карту n75 тиск підвищується? Як я можу себе, як тиск з turbo stock навколо 4000giri?
    по-перше, ви робите карту обдурив або з точки зупинки в курсі? в іншому випадку стає важко оцінити IQ, що введіть realamente. до 70 75 мг, не паліть так багато, якщо встаєте на додаток курить.
    я, я пробував, а також 1.6 4000giri з піком в 1,8 і проходить на 2500giri, потім йшов у presione приблизно до 1.2 після 4500. так влада робить близько 3500.
    потім від пару градусів вперед, інакше тільки турбо не ходити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Пробій б тузів? Якщо ви, звичайно, що я їх змінені, бо який ще спосіб існує? Збільшуючи значення? Не надто 1.6 бар з turbo stock? Я не знаю, як себе, і IQ я повинен дістатися до 4000rpm, щоб бути навколо 170/175 резюме? Потім, як було сказано раніше, також збільшуючи з карти turbo в діагностиці тиск не піднімається після 3700 обертів. Якщо я міняю карту n75-це правильно? Чи існує якийсь інший обмежувач turbo? Шукаєте карти в очі на winols не можу визнати інші. Ті, які я знайшов, я дивлюся на руки, без будь-damos, і тому, якщо ви знаєте, що шукати легко.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    якщо елементи управління з vag більше 1.62 бар не показує. а максимум 1.6 бар 4000 я кажу це, тому що там йде мій друг давно, але навіть 1.50 йде добре. очевидно, в нижньому будеш вище, безумовно, 1.7, тільки від дизельного палива на ці overboostano легко.
    є 2 карти overboost, або 1, залежно від файлу. є також обмежувач картки, що більш малюк геометрія не змушує йти.(але не знаю адресу).

якщо ви практичні випробування-єдиний, дизельного палива, вводять від 5% 7% я не кажу, щоб всю карту overboost (ви можете також зробити це), але на останніх точок і перевірте тиск.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •