Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

Карти VNT - alfa 147 332_536 edc15c7

Привіт,

шукають 3 карти, які регулюють VGT в OpenLoop, ті, які називаються Спортивний/Економічний/Transition.

HW 332
    SW 536

Зараз у мене визначені два від 16x16 і 10х10. мені здається, дуже дивно, чому? dovrebberoe бути всі три 16x16 (або, принаймні, на момент jtd 85cv, так?).

карти мають верхню межу в 75%, а осі об/хв / IQ.

Єдине, що мені не повернутися ? то 10х10.

Хтось може дати мені прямий адрес ? (в даний час поза домом, повернувшись сьогодні ввечері, замість тих що я знайшов).

Потім слід два single value гістерезис між комутаторами в open-closed loop + інші карти керування P-I-D. але це ? інша історія

(для модератора/адміністратора : У розділі для початківців я вже? відкрив тему, властиву змінити цей блок, але я волів би поставити тут цей пост, так як інформація, що st? шукаєте, є досить загальним і може повернутися зручно іншим... може бути )

Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карти duty cycle n75 або vgt, як ви називаєте є карти, які тита називається "пори overboost".....
    для duty cycle не існує режиму? open або closed loop, але ті індивідуальні значення, що ви шукаєте ви є обмежувачі DC(Duty Cycle) максимум і мінімум за якою ecu не може? йти, щоб летіти n75.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    підтверджую, час overboost вони vgt...***** і ви хотіли б змінити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio
    ... ***** і ви хотіли б змінити?
    з головою

Що n75 ? "пори overboost" я зрозумів, що мені не вистачає ? зрозуміти, чи є ? і все?... від того, що я зрозумів, JTD fiat group є 3 карти, які регулюють робочий цикл клапана pierburg, підключений до змінною геометрією.

Я хотів би змінити цю карту, щоб вирівняти значення тиску, враховуючи, що, маючи збільшується дизельне паливо (72mm3) очевидно, що турбіна працює по-іншому.
    Я мапу я обчислюваний, щоб мати певний AFR, наприклад, деяке значення масової витрати повітря, і для того, що MAF мені потрібна дата тиску.
    тепер це не тиск ? зберігається, враховуючи, що дизель, що виходить ? більше і карту N75 слід скорегована (знижена) таким чином, щоб повернутися лінійної operativit? турбо компресор.

Поправте мене, якщо я помиляюся.

Сумніви залишається... 1 картку або 3 карти ? open-loop " завжди " або " switch "динамічний" між closed і open loop ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    7710E-7740C-778DC
    повинні бути ці...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ecu використовує останній breack point в осі для будь-якого iq після 70mm3 що ? максимальне значення IQ по осі oriper все ? 3 карти...
    так що вам не потрібно нічого змінювати в карти n75....
    якщо саме ви хочете, натисніть на брек-пойнт, що відносяться до максимальних iq і високих оборотів можна знизити Dc 7-8%, щоб уникнути, що з-за дизель ще видавили vgt p? більш відкритою запобіжите press turbo піднятися до значення небажаних..
    у будь-якому випадку я зробив автомобіль, який з 100mm3 дизельного палива йшли прекрасно, як встановити на карту turbo без нагальної карти DC n75....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ecu використовує останній breack point в осі для будь iq після 70mm3
    я дивлюся зараз.. на 332_536 мій макс ? 64mm3. правильно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    mhhh... дивитися ? також ймовірно, що я коли ці проблеми "управління", так? для приводу ? starato... турбіна має багато тис. км
    вам треба? змінити і st? намагаючись дати їй смертельний удар принаймні, експерименти я їх тепер.

або це може бути і сенсорами, що ? пропустили...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    я riallaccio на цю тему, або наніс на карту моя альфа 156 jtd 81kw і inietto 72mg дизельного палива з 2.4 бар на карті turbo...
    я зробив кілька журналів, і я помічаю, що навколо 2700/3000 кіл turbo щука до 2.5 бар.....
    я можу спробувати опустити деякі значення в карту час overboost навколо цих кіл, і то iq???
    якщо я не помиляюся, в карту overboost i break-x:mg дизель, y:повороти, zercentuale закриття змінною геометрією лопаток
    правильно???
    на практиці, опустивши деякі значення, лопатки повинні відкриватися більше і, отже, турбо-б менше тиск......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    так,зниження значення геометрії відкриття і піки, зменшуються,я використав цей трюк на моїй 159 з проблемами pichi аномальних

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •