Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75

Question Fgtech v54 російська версія

Добрий вечір всім, роздрібний, засіб в моєму місті продає, як каже півник на всій території готелю і повернутися від них з якістю компонентів проблема в тому, що ціна вище середнього мені було б цікаво все купити, але боюся, що стикаюся у звичайній думки, яка працює в інтернеті, той же дилер продає інший v54 в самих низьких цін, але, як він каже, не від гарантії на продукт, тому що це може бути зроблено з продуктами погано, навіть якщо на опис того, зібраний в європі...хтось з вас ніколи не зустрічав щось подібне і в разі, якщо він купив цей горезвісний galetto зібраний в італії, і дає підтвердження, що це дійсно якісний продукт? Вам слово

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    якщо я можу допомогти я півень, 54 китаї і у мене була можливість порівняти його з європейським (відкривши його і порівнювати всередині), і вони були ідентичні. з тим, що я роблю все, і він ніколи не доставляв мені проблем. справа в тому, що більше, ніж побачити, звідки приходить, ви повинні бачити, що як продавець впевнений

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Продавець в кінці кінців це безпечно, бо живе в декількох кілометрах від будинку, і я людина, мої сумніви, якщо прийняти те, що він продає, щоб європейський 120e або те, що він каже, що збирає він 250e, і тому було цікаво тут, щоб побачити, якщо хтось купив від нього, враховуючи, що в інтернет-магазині (я не ім'я продавця, щоб не робити реклами, але якщо а купив його знає, про кого я говорю, тому що вважаю, що ви єдиний, хто продає цей v54 російська)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Європи в ці цифри не купує... по-моєму ви проходите простий китайська, в першому випадку, і те ж саме з якоюсь реле змінилася у другому випадку.

Я взяв v54 європи приблизно пару років тому, і я провів добре інші цифри, хоча повинен вам сказати, що у мене є v48-китайськи, що він зробив, потік читання і писання, і ніколи не підводила постріл... але це все про Колон...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, зроблені відправити якісні фото плати всередині, так давайте подивимося, що це таке.........*****unque інструмент 0475 (v53 значно вище,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Він також v53 = 100e, але я думаю, що це китайський

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав luchetto19 Visualizza Messaggio
    Він також v53 = 100e, але я думаю, що це китайський
    Візьми 54 120 євро. якщо не працює-то йому наплавлення!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    У будь-якому випадку зараз те, що мене цікавить, це зробити scodifiche через flash, але в майбутньому я хотів би випробувати навіть деякі карти fap egr та ін...так що я хотів би витратити гроші один раз

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    17
    Отримаєте те, що він збирає, принаймні, для будь-якої проблеми, тобі все ж вирішує...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я, як пристрасть двигуни, я хотів би бачити фото в hd друкованих плат.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •