Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    мені цікаво, після видалення клапана egr вихлопні гази не звернуться більше від клапана egr у впускний йдуть не забивати спочатку в фап з подальшим збільшенням num регенерації ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    клапан системи рециркуляції ог закритий, дорівнює, менше димність, так що насправді має зменшити кількість бетону

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    можливо, ви праві exelion 1986 автомобіль без egr використовує більш чистого повітря, що призводить до зниження газу, але це не може бути, якщо немає, що вони зробили це зробити ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    egr справді служить для зниження температури в камері згоряння таким чином, щоб зменшити утворення оксидів азоту, які утворюються при високих температурах
    це, на жаль, однак, призводить до згоряння гіршому призводить до збільшення димності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    хлопці, я не розумію нічого, занадто багато претензії протистоять я збираюся читати, і я дам вам знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Франка, egr-це класичний компроміс, який він задовольнявся закони для придушення викидів оксидів азоту і будівельники, які після гарантійного строку, повинні втрутитися в значній мірі на пошкодження, що призводить до засмічення впускних колекторів, забруднення і закупорки клапанів, закриття клапанів swirl ).
    Видалено ( закрито ) egr двигун дякує, і проблеми зникають.
    Fap/dpf не страждає мінімально закриття, що, якщо в електронному вигляді, зроблено добре, не заважає ні регенерації, ні з всього, а також продуктивність і витрата палива у юпітера.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я думаю, що я зрозумів після виключення рециркуляції відпрацьованих газів потрібно стежити, щоб деякий час автомобіль, щоб побачити ефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Видалення Клапана EGR знімає (згідно з законом) діапазон ЄВРО автомобіля, так що ми на "законно".. то ж з видалення FAP навіть якщо думки експертів досить показали, що FAP все тому, крім очищення вихлопних газів, насправді.. тільки робить це більш густі порошки, яким ми дихаємо, обмежуючи їх захоплення в процесі дихання, а так це просто бізнес-хід, на шкоду здоров'ю планети (як завжди).
    Повертаючись до EGR, очевидно, над тим, щоб обмежити технічне обслуговування автомобіля бачив, що ви "attoppa" частіше, ніж ванною кімнатою, кондиціонер, я читати далі!
    Я особисто заліпив клапан вгору і вниз мотора, і я зробив звичайної перевірки без проблем.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    а відповідь дуже правильний

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013