то, сказати, що карта-відстій апріорі ? звичка, на інших форумах, щоб продати вам свої "карти", тут не працює, cos?. ? єдиний форум, де дають допомогу, реальні та коментарі щирі і некомерційні.
немає звичайно..але те, що ви чуєте навколо, не думати, що тебе вчать.. вони можуть направити вас, щоб зробити карти дискретних..але якщо ви хочете досконалості ? зовсім інша справа..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
я майстерню разом з батьком, і вже майже 15 років, я,мій батько-це життя,я і десяти років, що я роблю, спеціалізовані курси навчання і витратили багато копійки,прямо зараз, а рік і більше", що я в цьому світі, але я повинен сказати, що це зовсім інша річ, від того, що я роблю,а зараз я просто виключення рециркуляції відпрацьованих газів двигуна в тепло і т. д. і т. п. ці речі mod я ті, що я можу, трохи часу я також намагаюся зрозуміти і зробити тести на сед карти, але без основи або хтось пояснює вам, не існує, якщо тому для мене,принаймні бази ce хоче ось чому я запитав вас, якщо ви зробили курси...я маю на увазі його...
якщо ви ****llo нуля, ви повинні зробити принаймні один курс..щоб було невелику кількість.., то зробіть це в поодинці.
перо щиро, якщо оборотів форум ви знайдете багато матеріалу..по мені, ми б. тоді ми тут, якщо у вас є якісь сумніви, просто задавайте питання.
по-моєму, ви там
ваш аргумент ? було корисно також мені
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я б сказав, що зараз необхідно завершити своє дослідження з тестом.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]