Сторінка 77 з 111 PrimaПеред ... 2767757677787987 ... ОстаннєUltima
Результати з 761 по 770 на 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Так, значення для перетворення ? 14.
    З? повідомляється, що екран справедливі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопці, карту уприскування parzializzato як називається ecm ? карта 16x24, ? карти, що називається в реальності? основного уприскування, як фото:

Додаток 5966

вісь X вказує тиск ( Тиск в магістралі rail-конструкторських і фільтрації), вимірюється в Бар коефіцієнт перетворення 2,000000
    вісь y показує QI ( виклик в карту Qmain ) вимірюється в см3/вул коефіцієнт перетворення 0,002930
    вісь Z вказує час, виражене в сша ( мікросекунди ) без перетворення

у arrey карти ? conversion method ( Тиску в рампі-конструкторських і фільтрують , Qmain ) /uS
    я добре знаю, що ? пост досить старий, але, дивлячись на неї, я заінтригував, що:
    якщо iq максимальної приходить в 65mg, але в карту rail arriaviamo в 45 це означає, що не з'? потрібно підключіть його до кінця?
    ви мапу тільки якщо вони піднімаються під час перерви інших карт для досягнення 65mg?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    я добре знаю, що ? пост досить старий, але, дивлячись на неї, я заінтригував, що:
    якщо iq максимальної приходить в 65mg, але в карту rail arriaviamo в 45 це означає, що не з'? потрібно підключіть його до кінця?
    ви мапу тільки якщо вони піднімаються під час перерви інших карт для досягнення 65mg?
    Карта часу уприскування, для мене це так зворушило, якщо ви не хочете йти далі 65mm3.. звичайно, ви повинні знати, що всі обмежувачі?.

джек, але в 65mm3 найсильнішим, даючи запит на педалі, зниження лямбда і лім IQtemp, що ecm називається erronamente "lim пара" ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав fire Visualizza Messaggio
    джек, але в 65mm3 найсильнішим, даючи запит на педалі, зниження лямбда і лім IQtemp, що ecm називається erronamente "lim пара" ?
    Ні, є й інші обмежувачі, щоб розблокувати більше, що і водій, і ті, що відомі всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    дуже цікаво... маленьке питання "на льоту" на "лямбда" ... ви, наскільки зменшилися? я роблю 3% на все і 2 карти... повертаючись до iq, однак, торкнувшись rail, відповідно, inietteremo більше 65 правильно? навіть якщо трохи...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    дуже цікаво... маленьке питання "на льоту" на "лямбда" ... ви, наскільки зменшилися? я роблю 3% на все і 2 карти... повертаючись до iq, однак, торкнувшись rail, відповідно, inietteremo більше 65 правильно? навіть якщо трохи...
    Лямбда повинна проводитися не в %, але дає значення Afr, який ви хочете використовувати, особисто я переписати практично всю карту лямбды в покладаюся необхідності. Тиск дизельного палива не має нічого спільного з сфери, підвищення тиску, просто inietteremo таку ж кількість часу, трохи менше.. Для карт нормальних все одно не потрібно, знайти всі обмежувачі, так 50-55mm3 вже йдуть більш ніж добре, по мені.. Особисто я тільки деякі з 65mm3 і turbo орі, тому що у мене були запити, прагнення, і не мало значення, курити, таких, як пором..

тому для 55mm3 тільки лямбда і lim пара, легкий і педалі можуть зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав fire Visualizza Messaggio
    тому для 55mm3 тільки лямбда і lim пара, легкий і педалі можуть зробити?
    Ви без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    а х-65 і більше починаються проблеми... я поясню, я міг би надати більш 65mm3 ( горе народу, плюс разом з ic і скат замість промови лямбда-інтригує мене багато, зробіть в табличній або 2d лямбда ?

Сторінка 77 з 111 PrimaПеред ... 2767757677787987 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •