я добре знаю, що ? пост досить старий, але, дивлячись на неї, я заінтригував, що:
якщо iq максимальної приходить в 65mg, але в карту rail arriaviamo в 45 це означає, що не з'? потрібно підключіть його до кінця?
ви мапу тільки якщо вони піднімаються під час перерви інших карт для досягнення 65mg?
джек, але в 65mm3 найсильнішим, даючи запит на педалі, зниження лямбда і лім IQtemp, що ecm називається erronamente "lim пара" ?
дуже цікаво... маленьке питання "на льоту" на "лямбда" ... ви, наскільки зменшилися? я роблю 3% на все і 2 карти... повертаючись до iq, однак, торкнувшись rail, відповідно, inietteremo більше 65 правильно? навіть якщо трохи...
Лямбда повинна проводитися не в %, але дає значення Afr, який ви хочете використовувати, особисто я переписати практично всю карту лямбды в покладаюся необхідності. Тиск дизельного палива не має нічого спільного з сфери, підвищення тиску, просто inietteremo таку ж кількість часу, трохи менше.. Для карт нормальних все одно не потрібно, знайти всі обмежувачі, так 50-55mm3 вже йдуть більш ніж добре, по мені.. Особисто я тільки деякі з 65mm3 і turbo орі, тому що у мене були запити, прагнення, і не мало значення, курити, таких, як пором..
тому для 55mm3 тільки лямбда і lim пара, легкий і педалі можуть зробити?
а х-65 і більше починаються проблеми... я поясню, я міг би надати більш 65mm3 ( горе народу, плюс разом з ic і скатзамість промови лямбда-інтригує мене багато, зробіть в табличній або 2d лямбда ?