Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 33
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    отже,я знизив на 5% карту, геометрії(vgt) і проблема буде значно знижений,маючи відкритий лопатки геометрії турбіни, безумовно, подякувати і ваш автомобіль менше дратує їздити,більш прогресивної,безумовно, у мене був невеликий спад, але я можу дозволити собі навіть підняти трохи більше тиску видно, що це не балерина, як раніше, але набагато більш стабільним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Ти спадала на всій карті або тільки на часткових навантаженнях?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    для того, щоб спробувати, я спадала на всій карті,пік все одно залишається, але це менш клопітно,ймовірно зниження ще трохи, ще менше, але тоді буде занадто відкритою і втому, а також йти в тиск

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Пружина перепускного клапана, який мерехтить 😉,
    Це пояснює, чому тиск нестабільно. Мене така ж проблема на subaru impreza перепрограмувати мало робить. Я вирішив, регулювання попереднього навантаження пружини

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    *перенесено з мало

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав cronoprima Visualizza Messaggio
    Пружина перепускного клапана, що мерехтить ������,
    Це пояснює, чому тиск нестабільно. Мене така ж проблема на subaru impreza перепрограмувати мало робить. Я вирішив, регулювання попереднього навантаження пружини
    це проблема багатьох 159, не думаю, що всі проблеми з вестгейтом дає piccata без пари x, а потім знизити тиск і підвищити крутний момент

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви насправді

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    а відповідь дуже правильний

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    а відповідь дуже правильний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    2
    Привіт всім, я новачок на цьому форумі, і я володарем Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пишу, бо навіть я, у мене була аналогічна проблема, так як автомобіль, зокрема, під час палючого спеки, почав давати ряд проблем, досить неприємні. Як і раніше думала, що це він розпочав, незважаючи на турбо або під тиском, не мають стиснення, то тиск турбо, він почав коливатися між піковою і мінімального навантаження, іноді навіть ножівкою не пропонувати живлення на двигун, і тільки після того, як він горить індикатор несправності двигуна, усуваючи майже повністю ефективність турбонагнітача. Я зробив заміни DPF з трубкою видалення, закрити з фланцями l egr і перепрограмували блок управління; в ході операції було очистити корпус дросельної заслінки, клапана egr першій частині труби всмоктування, що лилося в дуже поганому стані. Тепер машина йде краще, але ще не на вершині, так як я думаю, при необхідності більш ретельного очищення трубопроводу всмоктування і, як каже механік "геометрія" турбо ( що не вдалося пояснити режимі вичерпно, або, вірніше, ясно). Потужність машини-це добре, навіть якщо на високих передачах ви запитаєте, потужність турбіни має кілька seghettamento, витрата не змінилися, завжди високі в місті, і парки на шосе ( з 80 євро дизельного палива, я проїхав 980 км при постійній швидкості 130/140 км / год), тому краще, ніж раніше я би сказав; я продовжую відчувати себе так звані "крок" схожий на дихання гепарда (що він завжди робив, якщо від покупки до 2000 км, і тепер вона 62.000) але механік стверджує, що від його огляду swirl не пошкоджені. Ви порадите щось інше? Дякую і вибачте, якщо я вас втомлювати. Доброго дня всім

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •