Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 76

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ми для припущення, що карту педаль і про інших карт, ви запитаєте, до ecu надати 78mm3(мм3=мм кубічних), а не в 70mm3 орі, перейшовши на карту час я бачу, що на 4000 rpm я вважаю, 295 us(мікросекунди), які служать для ecu, щоб надати їй 70mm3 в тих обертів, орі, як збільшення часу уприскування, яке підійшло б до нового запитом на дизельне паливо,??
    c'? розрахунок зробити?який?
    Ви не розумієте, що gi? ви дали відповідь?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Піднімаючи DW (карту педаль - ми говоримо по-італійськи) alzandolo він збільшується в кілька мм3 ін'єкції.. в кінці кінців ? невелике збільшення.
    Якщо ви хочете підняти карти в концерті повинні зробити інші зміни в картку, і в цей момент, якщо терміни потрібно не з'? потрібно moddarli!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    на жаль, більше так не можу сказати..але якщо є причини туди потрапити..мені ніколи ніхто не пояснив мені, що багато, і якщо вони fattoi б попереду 5 років навчання..
    продовжити studaire..потім буде все простіше!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    на жаль, більше так не можу сказати..але якщо є причини туди потрапити..мені ніколи ніхто не пояснив мені, що багато, і якщо вони fattoi б попереду 5 років навчання..
    продовжити studaire..потім буде все простіше!!
    я волію, що якщо не sela відчуває себе відповісти на питання, не особа, а не відповідати, як ти, що це не наш звичай тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    msport я розумію, ваші звичаї, але поставте себе на моє становище.. я намагаюся зрозуміти речі, і якщо один приходить до нас ? добре, але мати переказують було б добре для всіх..
    я можу дати ключі, більше того, вибачте мене, але не відчуваю.
    а якщо ви віддаєте перевагу зірки мовчать і нічого не кажуть користувачам, які хотіли б зрозуміти маяк", не замислюючись.
    я не хочу, щоб атакувати або бути забанений знову.. якщо не добре, моя поведінка, просто мені не скажете, і я припиняю давати поради.
    Нагадаємо, ще, якщо я не правий в чомусь.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    msport я розумію, ваші звичаї, але поставте себе на моє становище.. я намагаюся зрозуміти речі, і якщо один приходить до нас ? добре, але мати переказують було б добре для всіх..
    я можу дати ключі, більше того, вибачте мене, але не відчуваю.
    а якщо ви віддаєте перевагу зірки мовчать і нічого не кажуть користувачам, які хотіли б зрозуміти маяк", не замислюючись.
    я не хочу, щоб атакувати або бути забанений знову.. якщо не добре, моя поведінка, просто мені не скажете, і я припиняю давати поради.
    Нагадаємо, ще, якщо я не правий в чомусь.
    тихий chris156 ніхто не буде тебе забанити ваші поради будуть корисні для багатьох, і для цих дякуємо тебе перо повторюю, якщо не хочете вникати просто не реагувати, і це очевидно, що нічого, і довелося тому ніхто не повинен очікувати нічого, але і повинні розуміти, великою перевагою, що вони, читаючи деякі речі.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    і vabb? в даний час в протектор ? пішов на спірну ? відповідно з цим я теж....хлопці, я знаю, що тут вони travisando p? речей, в тому сенсі, що я не вимагав нічого, я просто запитав, вказівку на тему, мені мало відомо, що st? намагаючись aproffondire тому, якщо ви хочете відповісти, чи немає на мене нічого не змінюється, і мені не довелося нічого навіть не каша, тому що в будь-якому випадку я майже 40anni і кашу, даю я вам моїх онуків....я просто хотів би зрозуміти, що без напряму не йде в нікуди, і я переконаний, що immezzo до користувачів форуму (наприклад, я вважаю pocchissimi ті, chesanno читати flow map турбо або об'ємний ? як ніби я pretendessi від тих, хто не вміє читати, зробити це без підказки...

манро тому що отримати погано? chris156 в його допоміг вам, якщо ви не хочете заглиблюватися ми не можемо зробити це драма,я не мав на увазі вас, я тільки сказав, що ти вже такий великий сцені, тому ви можете зробити кілька тестів і всебічні теми.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    поняття ? що, якщо один знає речі і хоче допомогти ? добре, що його обличчя повністю, не кажучи речі, в met?, інформацію надав cos? до людини, яка намагається дізнатися непотрібної інформації, з самого початку? , якщо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    як я написав пост назад..я б поцілував землю, якщо б мені хтось дав свідчення, що я дав pocanzi... але я ? завжди було сказано, що карта була огидно і багато інші речі абсурдні.. зараз, після року, якщо я бачу карти, хто говорив мені деякі речі, я починаю сміятися..
    рада, що даю всім, незалежно від віку ? вивчати і брати до скарб з невеликої фрази, які хтось пише..я роблю це до цих пір..і я дійсно багато чому навчитися, ви навіть не уявляєте..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    як я написав пост назад..я б поцілував землю, якщо б мені хтось дав свідчення, що я дав pocanzi... але я ? завжди було сказано, що карта була огидно і багато інші речі абсурдні.. зараз, після року, якщо я бачу карти, хто говорив мені деякі речі, я починаю сміятися..
    рада, що даю всім, незалежно від віку ? вивчати і брати до скарб з невеликої фрази, які хтось пише..я роблю це до цих пір..і я дійсно багато чому навчитися, ви навіть не уявляєте..
    привіт chris156 але щоб дізнатися, окрім своїм досвідом особистих досліджень, але й ти теж якийсь курс??

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •