Gió але коли колеги kess не дає ніякого коду помилки або ще що ???
Gió але коли колеги kess не дає ніякого коду помилки або ще що ???
доброго ранку і гарного неділі, робили проби, але нічого, я хотів би додати фотографії, але не бачить файли на сайті. мене займає інше сумнів, перш ніж думати про NXP, папку TF. ce в мережу, щоб завантажити, щоб побачити, якщо я з пошкоджених файлів?
kess v 2.JPGfw version.JPGдоброго ранку і гарного неділі, робили проби, але нічого. Мене займає інше сумнів, перш ніж думати про NXP, папку TF. ce в мережу, щоб завантажити, щоб побачити, якщо я з пошкоджених файлів?
ні, ніякої помилки немає, для цього у мене є сумніви, що він заблокований. я намагався знайти прошивки 3.099 або 4.036 включаючи папку TF в мережі і не знаходжу нічого![]()
привіт всім, це правда, що клон kess v2, ви, можливо зміна внутрішніх компонентів, щоб зробити його більш ефективним
я читав в мережі, що заміна компонентів працює, як оригінал. Якщо хто-небудь знає, які компоненти з кодами, якщо можливо, розміщувати їх на це обговорення, щоб зрозуміти, де йдуть зварні і яку перевагу вони дають. дякую, так
чи можете ви сказати мені, як ви робите зміни компонентів, тому що я намірився придбати один Уго bos
але те, що різниця є з оновлення прошивки?
те, що він продав мені кесс сказав, що не було різниці