Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 46
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    26
    ок, тоді я поглянути, як тільки я отримаю все.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    27
    Я підтверджую те, що говорить Матвій всередині компакт-диск програмного забезпечення у вас є докладні пояснення, як використовувати півник, я вважаю його більш складним у використанні програма для обробки карт, тому що не l я ніколи не використовував, але що стосується коні, повірте, що ви не можете помилитися. ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Відповідно з цим обговорення бачив, що я рухаюся в темну сторону ECU, і я хотів би зрозуміти деякі відмінності..
    В першу чергу, що різниця між Galletto 1260 і v54 (я припускаю, що один тільки OBD2 і ще має вкладки, але це не ясно) ?
    На EDC16C39 через OBD2 можна зробити ВСЬОГО резервного копіювання, так і в e2prom і eeprom і відносної рерайт або лише часткове?
    Вибачте, якщо не відкриваю нову тему, але тут ми залишаємося в темі!
    Дякую
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Додаю Документ, який я створив (копіювати і вставити тут і li) для процедури установки програмного забезпечення та використання бази даних.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Відповідно з цим обговорення бачив, що я рухаюся в темну сторону ECU, і я хотів би зрозуміти деякі відмінності..
    В першу чергу, що різниця між Galletto 1260 і v54 (я припускаю, що один тільки OBD2 і ще має вкладки, але це не ясно) ?
    На EDC16C39 через OBD2 можна зробити ВСЬОГО резервного копіювання, так і в e2prom і eeprom і відносної рерайт або лише часткове?
    Вибачте, якщо не відкриваю нову тему, але тут ми залишаємося в темі!
    Дякую
    Ну. Відмінності різноманітні. По-перше, як ви сказали, один назад bdm boot і jtag тільки obd. Драйвери v54 набагато більше в курсі і є набагато більш стабільним в запису

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Отже, в рівності витрат, враховуючи, що, як не дивно, але, варто approsimativamente ж цифра, як можна v54?
    Безумовно, всім відомо, що в 1260, але все і у всьому!
    Потім побачив, що enunci питання водій, маючи Windows8.1 64bit (сказав winzoz не випадково), я припускаю, що v54 діаметр менше неприємностей 1260 року.. (в мене було проблем, навіть з elm327-china з драйвером, так як до цього часу було не так страшно ногами, і мені довелося зробити downgrade, щоб зробити його стабільним і працює).
    Дякую за відповідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    за якою ціною півень з дімою?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    там, де ви його купили?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Отже, в рівності витрат, враховуючи, що, як не дивно, але, варто approsimativamente ж цифра, як можна v54?
    Безумовно, всім відомо, що в 1260, але все і у всьому!
    Потім побачив, що enunci питання водій, маючи Windows8.1 64bit (сказав winzoz не випадково), я припускаю, що v54 діаметр менше неприємностей 1260 року.. (в мене було проблем, навіть з elm327-china з драйвером, так як до цього часу було не так страшно ногами, і мені довелося зробити downgrade, щоб зробити його стабільним і працює).
    Дякую за відповідь
    Мені шкода вас, але не Півник буде працювати з win8. я, однак, мав на увазі драйвера для читання і запису не драйвери для інтерфейсу. Я, однак, рекомендую v54, 1260-це сміття порівняно (порівняти з mpps).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав antoniuccio Visualizza Messaggio
    там, де ви його купили?
    З китаю з люттю, li знаходитесь у всі ціни. Я, однак, якщо б я був на вашому місці, щоб не помилитися, то візьму в магазині форуму! принаймні, ви впевнені, що це працює.

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •