ок, тоді я поглянути, як тільки я отримаю все.
ок, тоді я поглянути, як тільки я отримаю все.
Я підтверджую те, що говорить Матвій всередині компакт-диск програмного забезпечення у вас є докладні пояснення, як використовувати півник, я вважаю його більш складним у використанні програма для обробки карт, тому що не l я ніколи не використовував, але що стосується коні, повірте, що ви не можете помилитися. ..
Відповідно з цим обговорення бачив, що я рухаюся в темну сторону ECU, і я хотів би зрозуміти деякі відмінності..
В першу чергу, що різниця між Galletto 1260 і v54 (я припускаю, що один тільки OBD2 і ще має вкладки, але це не ясно) ?
На EDC16C39 через OBD2 можна зробити ВСЬОГО резервного копіювання, так і в e2prom і eeprom і відносної рерайт або лише часткове?
Вибачте, якщо не відкриваю нову тему, але тут ми залишаємося в темі!
Дякую
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Додаю Документ, який я створив (копіювати і вставити тут і li) для процедури установки програмного забезпечення та використання бази даних.
Отже, в рівності витрат, враховуючи, що, як не дивно, але, варто approsimativamente ж цифра, як можна v54?
Безумовно, всім відомо, що в 1260, але все і у всьому!
Потім побачив, що enunci питання водій, маючи Windows8.1 64bit (сказав winzoz не випадково), я припускаю, що v54 діаметр менше неприємностей 1260 року.. (в мене було проблем, навіть з elm327-china з драйвером, так як до цього часу було не так страшно ногами, і мені довелося зробити downgrade, щоб зробити його стабільним і працює).
Дякую за відповідь
за якою ціною півень з дімою?
там, де ви його купили?