Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

видалення dtc на ems s6 scania r 420

привіт всім, хлопці, я відкриваю цю тему, щоб знати, якщо хтось знає, як зробити, щоб знайти певне dtc на це екю, edc s6 temic scania r 420 hw-1726095-sw-1750215 тут посилання орі http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post103173 це ? dtc, які я хотів би видалити ems 26112,(0x00006600) на практиці ecu управляє стартером, вихід ecu ? туди в кінці позитивний всередині ecu ж cos? ми зробили завод зовні, щоб привести в рух, але залишається індикатор двигуна горить, так як pin-код ? коротше, для цього я хотів би спробувати очистити дкн, додаю фото зовнішнього ecu (не ? цього транспортного засобу, але і фізично ? ідентичні) для полегшення розпізнавання;
    спасибі всім, хто побажає мені допомогти.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    хлопці, не з'? ніхто не, що він ніколи не мав справу з такою ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ок хлопці я зрозумів, великий приплив відповідей, що ви знаєте, мало цього ecu так що я б сказав, що ви можете? закрити тут цю тему, завдяки рівною мірою на всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    файл не зберігаю, але у мене було так само, я проблемою, як спробуйте відкрити блок і відремонтувати його ми з великим терпінням ми домоглися докази того, що ви коштує
    потрібно тільки паяльна станція
    привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав франк-електричний Visualizza Messaggio
    файл не зберігаю, але у мене було так само, я проблемою, як спробуйте відкрити блок і відремонтувати його ми з великим терпінням ми домоглися докази того, що ви коштує
    потрібно тільки паяльна станція
    привіт
    привіт франк, пост 1 з половиною роки і ecu я поклав нову, в цей момент, якщо ви відчуваєте, скажіть, у вашій, що ви змінили, щоб той дефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    по правді сказати, мені допоміг мій друг з неаполя, який регулює ебу, якщо хочеш, можу поставити в контакті моя була scania r500 470

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав франк-електричний Visualizza Messaggio
    по правді сказати, мені допоміг мій друг з неаполя, який регулює ебу, якщо хочеш, можу поставити в контакті моя була scania r500 470
    спасибі Франк, але там, де роботи не мають зацікавленості в їх ремонт, це було найбільше моє бажання, і цікавість її, і захочеш назад в шостий, однак, сплутався трохи з символами транспортних засобів
    r 500= 8 циліндрів
    r 470= 6 циліндрів
    я думаю, що у вашому випадку це r 470, тому що зараз я тільки успішним, 6 циліндрів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я знаю, це шість циліндрів 470 із змінною геометрією турбіни

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді