Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49

Зміни і видалення блоків

Було б корисно для форуму, що всі учасники опинитися з вами своїм досвідом condividendole, наприклад, на сколково? розблокувати деякі функції в автомагнітолі або де знайти конкретний аксесуар.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ppsch Visualizza Messaggio
    Було б корисно для форуму, що всі учасники опинитися з вами своїм досвідом condividendole, наприклад, на сколково? розблокувати деякі функції в автомагнітолі або де знайти конкретний аксесуар.
    Те, що ви говорите, і вже використовується на форумі 50 mess ми зробили їх для srocconi, що вступають вони... їх і тоді ви не зробите ще побачити
    для розділу автомагнітоли раніше немає ніяких, можливо, в майбутньому
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Те, що ви говорите, і вже використовується на форумі 50 mess ми зробили їх для srocconi, що вступають вони... їх і тоді ви не зробите ще побачити
    для розділу автомагнітоли раніше немає ніяких, можливо, в майбутньому
    це правильно, я згоден, всі хороші ними разом....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Обмін ? завжди джерело зростання.
    У будь-якому випадку, таких радіоприймач був випадковим, я мав на увазі, посилатися на все, що є? що світ виробників не f? поява і робить аудиторія.
    Завдяки зусиллям і caparbiet? деякі вдається обійти або вирішити проблеми або поліпшення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    безумовно, це гарна ідея, щоб зробити доступними своїм досвідом і допомагати один одному..в ці дні і триває все знати ми vule стільки inpegno в іншому випадку ви залишаєтеся тому...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    чесно кажучи, я читав і перечитував цей пост, і ще я намагаюся зрозуміти, який сенс і яка на це питання,мені здається, що форум переповнений ресурсів,sw всіх типів,бази даних, файли орі і в будь-пост " + " чи " - ми намагаємося допомогти тим, хто просить допомоги, то я допоможу я рінго, але продовжую не розуміти.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •