Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43

Допомога Відновлення Після Defap A3 2.0 Tdi 608_913

Привіт хлопці, я прошу вас про допомогу всіх ця проблема..я недавно придбав audi a3 2.0 tdi BMM, і я відразу помітив, що був видалений fap від старого власника..через кілька км відомо, що іноді, принаймні, 2 рази в тиждень, як тільки увійшов в температура авто йде в захист і не піднімається більше обертів, як пилососом..тоді я спробував зробити сканування з vag, але добре, що немає помилок в пам'яті, і просто вимикаю і назад на машині, чи достатньо того, що ворота на помилки, навіть якщо такі і машину назад прикріплені.... я прочитав файл з mpps, і я сподіваюся, що хтось добрий, можете мені порадити або перевірити, якщо у файлі якась помилка ce ....p.s. я помітив, від параметрів, двох датчиків температури fap вимірюють все і -276 градусів, а нормальна-?
    заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Цей файл був зроблений з ніг, і разом з fap, які, як правило, тому викреслювати тільки один біт, були знищені багато речей, в тому числі і таблицю " помилки, тому у вас проблеми, виявлені в діагностиці. Мені здається, стільки роботи Ecusafe

Сказав, це стосується почати з нуля, з вихідного файлу і скидання окремого біта fap, не торкаючись нічого більше. Мова температур є правильним з dpf відключений.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    Спасибі, blakwolf, доступності і вашу відповідь ..тоді я affidero в якийсь тренер, щоб змусити мене зробити файл з defap правильно ...але в моїй голові я думав, ..може бути, що було зроблено defap з якоїсь активної регенерації або помилки ебу і тому я створив цю проблему ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    спробуйте цей файл і подивитися, як він йде... у випадку, якщо у вас виникли проблеми, зв'яжіться зі мною на моїй **** це мій нік, далі суфікс ***** і ми намагаємося зрозуміти...
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    43
    спасибі blackwolf але, на жаль, не робить мене, трохи часу можна вбити ваш файл, тому що у мене не вимоги, необхідні

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •