напишіть в bdm.. повинні з'ясувати та записати без проблем
напишіть в bdm.. повинні з'ясувати та записати без проблем
Привіт Marcuc, проблема в тому, що я тільки kessv2... я міг би написати в bdm від інших людей, але бажаючих добре вивчити ці marelli, я не можу зробити це, якщо я не можу набрати його, коли я хочу!!
З цієї причини я шукаю інше рішення в BDM
Вибачте за втручання, але, наскільки я знаю, існує програмне забезпечення під назвою "VAG Checksum Fix" bosch edc*.*, є хтось, також один для Мареллі?
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
якщо місця файл ori тебе, я в розрахунок
Привіт Alessio я ціную вашу пропозицію прямо зараз я не можу тому що я не з мене, ні файлів ori ne mod... але в будь-якому випадку не вирішує проблеми, так як я повинен питати, завжди до вас корекції!
І від днів, які я шукаю, але не знаходжу нічого
хлопці, я не можу виправити chk edc 15 на клас a170 я взяв файл орі був змінений з ecm, але мій інструмент не обчислює контрольну суму на edc 15, як мені? я бачив серед сімей, наявних на ecm змушує мене робити тільки на mercedes temic 400 cdi і opel sdi ? монтано ж ебу ?? - це теж добре?
не поміститься ж ебу, і хоча б не спробувати, ви повинні це зробити, виправити в якійсь програмі типу winols або програм, присвячених cks, я вам можу сказати, щоб розмістити файл, який тебе виправляє, але потім не може завантажити з-за відсутності вашого повідомлення.
уго ---- президент A.E.P.