Привіт, Хлопці, хотів запитати вас, який метод використовується для зіставлення машин, якщо шістнадцяткове, табличний, графічний?
чекаю ваших відповідей і заздалегідь дякую
Привіт, Хлопці, хотів запитати вас, який метод використовується для зіставлення машин, якщо шістнадцяткове, табличний, графічний?
чекаю ваших відповідей і заздалегідь дякую
Кажуть, що якщо ви і початківці починається в табличній використовуючи драйвер, навіть якщо багато речей не змінюються, тому що вони поза драйвер...ті, хто знає свою справу, карту безпосередньо в 2d, загорнуті навіть не обчислюючи власний драйвер...хто "очей" карти розпізнає 2d безпосередньо
особисто я використовую 2d і табличний. Деякі mod все я виконую в табличній, а потім у разі ritoccarle в 2d.
я mappo в tabbellare і 2d, в шістнадцятковому роботи, коли я повинен робити scodifiche видалення dtc кілька fap eccc....
Я теж, як правило, пологи в табличній якщо я водій, то rifinisco все в 2d, навіть тому що із-за драйвера, працюють тільки в 2d.... winols його використання для вивчення damos, а потім повернутися на титан
використання титану тільки шукати карти і порівняти файли, я вважаю, більш нагальні, такі як відображення
щоб змінити тільки winols в табличній і потім 2d-і 3d-для контролю, щоб перевірити, чи не залишили отвори, сходи та ін
я завжди використовую 2d, і я думаю, всі mappatori використовують 2d.... потім він навряд чи використовую драйвер..... на winols і map3d це одне і те ж, ви картку в 2d