Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    9

rev limiter на борщ edc 15 fiat punto jtd 80cv, допоможіть зрозуміти

привіт всім користувачам цього дивного форуму, я вже подала на розділ презентацій, а для друзів peppe , я просто хочу зрозуміти, як діяти, щоб отримати ефект rev limiter або поп-корн, як ви його хочете назвати , або бачили відео в інтернеті тут машину, коли натискаєш зчеплення залишається до 3500 обертів, і, як тільки кидаєш педаль зчеплення ви відключаєте мені рік сказали, що це обмежувачі із драйверів, можливо, що, безперечно, більшість з вас вже змінені кілька раз , я не ніколи не пробували зробити щось подібне, але враховуючи, що ні однієї точки, 1.9 jtd, щоб використовувати в якості піддослідного кролика я хочу спробувати їх , розмістити свій файл, щоб ви зрозуміли модель, що я кажу, edc15, bosch з надією, що хтось з вас допоможе мені знайти та змінити ці обмежувачі , спасибі велике за затримки з повагою пеппе
    File Allegati Файл Вкладення
    • Tipo File: rar ori.rar‎ (117.3 КБ, 20 Переглядів)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    9
    Ніхто ніколи не робив ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    на практиці перейти на точку зупину обмежувача крутного моменту і, наприклад, перейти в 5000 і зміни в 4501, то перейдіть на обмежувач крутного моменту перейти на 5000 оборотів і встановіть значення 0

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    9
    Привіт jack91 ви можете зробити, наприклад, на мій файл орі, що або відповідав ???? Так розумію, що краще ??? Між тим, величезне спасибі за відповідь, ти був єдиним, щоб дати мені руку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    ось файл вже працює ORI2.zip

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    9
    Дякую, завтра попробую і скажу тобі спасибі