Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: dodge помилка p0045

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285

dodge помилка p0045

Привіт всім
    у мене є друг, з jorney 2.0 140cv з цією помилкою в діагнозі, властивого turbo boost control solenoid p0045)
    якщо ви знаєте, залежить від сенсорами, або від датчика поміщений в рг ?
    датчик рг... змінити, або необхідно замінити весь турбіни?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    є оновлення...
    тоді я про сенсорами і дефект робить інше.. не відкриває власний turbo,планку в рг не рухається... я спробував дати депресії вручну... і планку рухалася ..горить машина і прискорюється ..труби їх роздуває добре... труби, я їх перевірив і, здається, все добре,
    найдивніше, що якщо зняття сенсорами не інші помилки в діагностиці,controlalto також напруга на незайману... і і ок 12v
    але завжди ж p0455
    що може бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Тяга сенсорами, в якому сенсі? Видаліть їх, поєднуючи труби, прямі або відключити semlicemente в електронному вигляді?

По-моєму проблема ? в рг, якщо не управляє тиску на виході до WG, або датчик тиску турбо ? несправний, не читає тиску "право" не управляє сенсорами, щоб відправити тиск на WG і відносний отвір.

Діагноз, читайте правильно, тиск турбо на ходу? Навіть якщо це й так? це було для мене ? в WG.
    Востаннє редагувалось zioweb; 09-07-2012 в 19:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio
    Тяга сенсорами, в якому сенсі? Видаліть їх, поєднуючи труби, прямі або відключити semlicemente в електронному вигляді?

По-моєму проблема ? в рг, якщо не управляє тиску на виході до WG, або датчик тиску турбо ? несправний, не читає тиску "право" не управляє сенсорами, щоб відправити тиск на WG і відносний отвір.

Діагноз, читайте правильно, тиск турбо на ходу? Навіть якщо це й так? це було для мене ? в WG.
    у disconetto просто в електронному вигляді..більше нічого, щоб побачити, якщо давав інші помилки в діагностиці

в рг, якщо команди вручну, з пістолетом в депресії.. планку рухається і повторюю.. далі машина...accellerando від стаціонарних труб turbo їх роздуває логічно з пістолетом в змінного струму, прикладеної

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Ідеально підходить, перевіряє, якщо діагноз вам закон тиску turbo... навіть Якщо це й так? б на 90% ? сенсорами маршрут

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    як написано вище.. вже замінені сенсорами і назад тим же дефектом

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Я був втрачений заміна! Спробуйте датчик, то... З діагнозом ви пробували?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    на жаль, діагноз виходить з протоколом загальних..(autocom idc4) і, отже, не дозволяє мені побачити багато речей..
    а ви відчуваєте, що не etra turbo
    єдине, що я міг бачити і в тому, що датчик prex абсолютної полягає в 99kpa ,тому я припускаю, це ок
    а в середу ми по-любому руки....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Як не виходить турбо? ? протилежне тому, що ви сказали спочатку, або те, що ви могли б сказати, а саме: автомобіль йде на тиск, але не реалізує РГ.
    Тепер не йде навіть під тиском?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    я сказав, що турбо йде під тиском, тільки якщо перейду планку в рг в руки

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення