Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

Запис Файлів Bdm Opel Astra 1.7 Cdti 101Cv Edc16C9

всім привіт

будучи, що я роблю різні тести на автомобіль opel astra 1.7 cdti 101cv edc16c9 без fap,і я не можу кожен раз зняти колесо,зняти paranfanghi, щоб отримати благословив ecu місце так, щоб ганити, а також ангелом, я хотів би запитати вас, якщо можна було прямо писати в послідовний різні зміни і варіації, що я намагаюся зробити...
    я в моєму володінні файл ori-ліжко в BDM від мене, як резервна копія виявиться не так-то і різні файли BDM мод, який я намагаюся...перо тепер я втомився збирати і розбирати половину автомобіля, щоб дістатися до цієї клятої ecu....

тому я хотів би запитати вас, якщо я міг би записати файл mod в bdm в безпеці, і в разі блокування rispristinarla з bdm орі, який я зробив сам
    pultroppo в послідовний моїй машині, не читати нічого, що читає mpps,але читає тільки мета-карту, тому не можу писати і читати у файл послідовного,тому що я і писати мета карти... в той час як записи файлу BDM в послідовний, я повинен написати 100% карти правильно?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ви мазохіст

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Немає нічого шукаю шлях більше? просто для запису, я не можу зробити так, bdm завжди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    якщо у вас є bdm full backup ви можете робити що завгодно, резюме завжди...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    перейти спокійно, що у мене написано вже 2

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення