-
Запис Файлів Bdm Opel Astra 1.7 Cdti 101Cv Edc16C9
всім привіт
будучи, що я роблю різні тести на автомобіль opel astra 1.7 cdti 101cv edc16c9 без fap,і я не можу кожен раз зняти колесо,зняти paranfanghi, щоб отримати благословив ecu місце так, щоб ганити, а також ангелом, я хотів би запитати вас, якщо можна було прямо писати в послідовний різні зміни і варіації, що я намагаюся зробити...
я в моєму володінні файл ori-ліжко в BDM від мене, як резервна копія виявиться не так-то і різні файли BDM мод, який я намагаюся...перо тепер я втомився збирати і розбирати половину автомобіля, щоб дістатися до цієї клятої ecu....
тому я хотів би запитати вас, якщо я міг би записати файл mod в bdm в безпеці, і в разі блокування rispristinarla з bdm орі, який я зробив сам
pultroppo в послідовний моїй машині, не читати нічого, що читає mpps,але читає тільки мета-карту, тому не можу писати і читати у файл послідовного,тому що я і писати мета карти... в той час як записи файлу BDM в послідовний, я повинен написати 100% карти правильно?
дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
-
Немає нічого шукаю шлях більше? просто для запису, я не можу зробити так, bdm завжди
-
якщо у вас є bdm full backup ви можете робити що завгодно, резюме завжди...
-
перейти спокійно, що у мене написано вже 2
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму