Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111

opel meriva 1.3 mjt 75cv проблема з fap

доброго ранку усім форумі.*****і від назви, я хотів би відкрити цю тему, я думаю, корисно для менш досвідчених, як я, по відношенню opel meriva 1.3 mjt 75cv..
    у ці дні власник dell легковий автомобіль питання, я мав на увазі, що продуктивність були значно скоротився, ніби під напругою. сьогодні вранці автомобіль практично не міг pi? щоб прискорити, або, краще, з розуму і з усієї проводці акселератора листопада тахометр не було більше 3000.. від dignasi була помилка фап..тепер я прошу вас більше? фахівці..пу? бути, що фап це настільки забиті, що обмежує продуктивність двигуна таким чином, cos? різке і, що, в свою чергу, засмічена система всмоктування, що egr???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Cicciofg
    з recovery "несправності"активний ECU, автомобіль не прискорюється, однак, незалежно від засмічення або менше..

однак, добре відомо, що ці системи EGR & ФАП на 1,3 Mjt діано-ці, і ще гірші проблеми "Авто згоряння аж до злиття двигуна"..

тепер на питання, цитую;

пу? бути, що фап це настільки забиті, що обмежує продуктивність двигуна таким чином, cos? різке і, що, в свою чергу, засмічена система всмоктування, що egr???

звичайно!!!
    pi? він забиває FAP-й? сажі отримує EGR і забиває всмоктування і так далі.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111
    Спасибі cinqueturbo..так що якщо ми весь fap і натискаємо застосувати труби немає fap прибрати всі л система всмоктування, і, очевидно, навіть egr..все це приправлено красивою карті має йти все гладко, як масло правильно

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вам необхідно зняти також управління fap від ебу.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111
    Заслужений боса, навіть якщо я новий на форумі, і з великим задоволенням беру участь, я помітив відразу ваш професіоналізм? і досвід, і я дякую вам особисто за ваші перли на нас, менш досвідчених..я користуюся цією можливістю, щоб подякувати, звичайно, всіх інших освічених форумі ніхто не виключений.. в будь-якому випадку торнадо до нас, ви очевидно ? виключити з блоку управління..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111
    Користуюся цією нагодою, щоб запитати, навіть якщо ? можливо, що читання dell ecu з kess, дайте мені часу, як 1 годину і 40 хвилин...від мене мало досвіду я не ? ніколи не було часу, cos? довго читати..максимум встановлено, 40 хвилин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    S?, ? нормальний на ці екю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111
    Спасибі cawadany...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    111
    Але без fap і egr закритий для випробувань бієнале, що я пу? вимагати..враховуючи той факт, що фап замінюється dawnpipe (я не знаю, якщо насправді це так називається?) а прямі труби

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Cicciofg Visualizza Messaggio
    Але без fap і egr закритий для випробувань бієнале, що я пу? вимагати..враховуючи той факт, що фап замінюється dawnpipe (я не знаю, якщо насправді це так називається?) а прямі труби
    Я ремонт ФАП і приступаю до тестування нормально...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •