перше, що потрібно зробити ? завжди повернути оригінал!!
перше, що потрібно зробити ? завжди повернути оригінал!!
vabb? від, хлопці, змушуєте мене прямо-тупийочевидно, що я намагався повернути оригінальний файл.. не певен я також скачав читання орі, бд з банку даних, і я спробував набрати його, але машина не ? не всі ігри..
*ugoboss: файл bdm, який я читав, був мод, чому? коли ? пішов у блок, я писав у послідовний файл mod..
ніхто не говорить тобі, що ти дурень, я тобі просто хочу дати зрозуміти, що якщо проти вашого файлу bdm з файлу, який ви відправили рівні, звичайно, в частині змін, які були зроблені, і ? для цього, що я сказав вам, що якщо rimettevi ori криві на вашому файлі bdm з файлу читав, серійний автомобіль повинен піти, щоб сили в рух, і я вимагаю зміни, які є у файлі mod ти зробив все ти добровільно?
уго ---- президент A.E.P.
те, що я хочу сказати ? що на додаток до файлу написаний погано, я навіть ori-ліжко в послідовний, що, порівняно з тим, мандат від cinqueturbo виглядають однаково, для? з тим, що cinqueturbo машина боку, з моїм ori-ліжко в послідовний немає, і навіть з іншого ori скачали з бази даних... очевидно, всередині c'? те, що ecm не бачить. Я думав, що до зони, зарезервованої для прикладу, ідентифікаційні номери, а ? мої припущення.
немає, і немає ніяких приховані області або зарезервовані на ці файли, швидше за все проблема була в іншому, в кожному coso ви вирішили, і це нормально.
уго ---- президент A.E.P.
ах, добре, тепер ви все пояснює... так що щоб записати читання в послідовний bdm треба додати, що ? є, звичайно, тільки про читанні bdm..
саме так, якщо порівняти файл в послідовний і файлів в bdm, ви помітите, що mancher? все чому? в послідовний закон, тільки з "картки", потім потрібно порівняти файли, ліжко в bdm пошкоджений, і те, послідовний і "перебудова", щоб його можна було завантажити в bdm.
Якщо ви завантажуєте файл, ліжко в послідовний з bdm ? нормально, що не їдьте.