Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Обговорення: Проблема кондиціонер

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Wdb2030041a256027 це ? рама ..
    Я б з 950g, і, проте, факти, перевірити тиск.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    по мені, мабуть, як і раніше, що розганятися з місця, щоб побачити, якщо починає остигати, якщо так не це ,це, безумовно, проблема охолодження або надмірної кількості газів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    вибачте, якщо я втручання, але я comincierei контролювати тиск ,що тиск або низьке, високе

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    29
    У мене була така ж проблема на моєму Volvo, вирішили заміна вентилятора радіатора по гарантії.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    29
    Симптоми були точно ті, що описані.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    якщо підключити манометри і перевірити тиск, і ви розумієте, якщо вентилятор охолоджує досить конденсатор cio? якщо високий тиск arrava в 20, і нормально, що у вас є проблема охолодження високого тиску не повинна перевищувати 14 макс 15 бар, при вимкненні вентиляторів ви отримаєте 20 і компресор йде в глухий кут, поправте мене, якщо я помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ці автомобілі дуже чутливі до кількості газу в кондиціонері і різниці, навіть мінімальної, пу? дати збій.

Крім того, існують версії, що гора 750 г і більше, що вони збирають 850, можна дізнатися з таблички, яка знаходиться на корпусі фільтр салону, розташованого на відсіку акумулятора. Якщо ти поставив 850 в автомобілі, що він збирає 750 піднімається занадто тиск і йде в блок клімату.

Крім того, ви повинні сказати мені, якщо у вас кондиціонера вручну, з допомогою ручки або цифровий рк-дисплеєм. У другому випадку може бути ще одна проблема, що потім не довелося вирішувати, як вище, дозвольте мені показати вам, як вирішити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ці автомобілі дуже чутливі до кількості газу в кондиціонері і різниці, навіть мінімальної, пу? дати збій.

Крім того, існують версії, що гора 750 г і більше, що вони збирають 850, можна дізнатися з таблички, яка знаходиться на корпусі фільтр салону, розташованого на відсіку акумулятора. Якщо ти поставив 850 в автомобілі, що він збирає 750 піднімається занадто тиск і йде в блок клімату.

Крім того, ви повинні сказати мені, якщо у вас кондиціонера вручну, з допомогою ручки або цифровий рк-дисплеєм. У другому випадку може бути ще одна проблема, що потім не довелося вирішувати, як вище, дозвольте мені показати вам, як вирішити.
    Як описує проблему, необхідно збільшити швидкість обертання компресора, щоб змусити його працювати так ? відсутність газу.
    Було б навпаки, cio? працював, як мінімум, і то при розгоні стояв, було б надмірна кількість.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    ви перевірили компресор ? подивитися за допомогою манометрів тиску, якщо компресор з мінімальних обертів насоса газ, як правило, є їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Доведено 950 гр і ? погіршився ? завантажена 750 гр все ок, проблема була в тому, що він 100 гр-й? ...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •