по мені, мабуть, як і раніше, що розганятися з місця, щоб побачити, якщо починає остигати, якщо так не це ,це, безумовно, проблема охолодження або надмірної кількості газів
вибачте, якщо я втручання, але я comincierei контролювати тиск ,що тиск або низьке, високе
У мене була така ж проблема на моєму Volvo, вирішили заміна вентилятора радіатора по гарантії.
Симптоми були точно ті, що описані.
якщо підключити манометри і перевірити тиск, і ви розумієте, якщо вентилятор охолоджує досить конденсатор cio? якщо високий тиск arrava в 20, і нормально, що у вас є проблема охолодження високого тиску не повинна перевищувати 14 макс 15 бар, при вимкненні вентиляторів ви отримаєте 20 і компресор йде в глухий кут, поправте мене, якщо я помиляюся
Ці автомобілі дуже чутливі до кількості газу в кондиціонері і різниці, навіть мінімальної, пу? дати збій.
Крім того, існують версії, що гора 750 г і більше, що вони збирають 850, можна дізнатися з таблички, яка знаходиться на корпусі фільтр салону, розташованого на відсіку акумулятора. Якщо ти поставив 850 в автомобілі, що він збирає 750 піднімається занадто тиск і йде в блок клімату.
Крім того, ви повинні сказати мені, якщо у вас кондиціонера вручну, з допомогою ручки або цифровий рк-дисплеєм. У другому випадку може бути ще одна проблема, що потім не довелося вирішувати, як вище, дозвольте мені показати вам, як вирішити.
ви перевірили компресор ? подивитися за допомогою манометрів тиску, якщо компресор з мінімальних обертів насоса газ, як правило, є їх
Доведено 950 гр і ? погіршився ? завантажена 750 гр все ок, проблема була в тому, що він 100 гр-й? ...