Результати 1-5 з 5
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29

Розрахунок ЦИ та градусів після ВМТ

я хотів би попросити вас більше? експертів, якщо цей розрахунок для ЦИ пу? бути точно, +або - припущення? не маючи деяких чутливих даних використовую трохи навпомацки.
    QI=Tinj*витрата
    витрата = 0,6* sqrt(2/щільність? дизель)*площа отвору(м2)*sqrt тиску(Па).

Градуси заздалегідь:
    (оборотів в хв * 360 * Tinj)/60000000
    у ці sottraggo градусів вперед, і я опиняюся градусів після ВМТ.

все це не враховує затримки відкриття і закриття форсунок

Правильно?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав et600 Visualizza Messaggio
    Градуси заздалегідь:
    (оборотів в хв * 360 * Tinj)/60000000
    По-моєму, ви б теж цей розрахунок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Для calcolarti градусів пост, просто розрахунки, тривалість і зробити різниця з авансів в

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Для calcolarti градусів пост, просто розрахунки, тривалість і зробити різниця з авансів в
    насправді Tinj ? час упорскування палива в сша, те, що я роблю ?:
    об/хв * 360? і я вважаю, градусів/хв, я для 60000000, і я вважаю, градусів/сша, moltiplico часу inj в сша, і я вважаю, скільки градусів вал тому під час ін'єкції, в ці sottraggo заздалегідь, і я вважаю, градусів посади після вмт.
    Ця формула мені було досить ясно, замість того у мене є сумніви на те, що в ЦИ, перше, чому? я не знаю зону отвори інжектора і другий я можу " + " або " - знайти щільність? дизельне паливо, для інших я хотів би зрозуміти, якщо формула припущення або ? неправильно. Приблизно можу розрахувати мм3 дизельного палива від залізничних і час відкриття, але точність + / - 5 мм3, мені здається, занадто висока, я б хотіла отримати точність +або - 1 мм3, навіть, чому? gi? cos? не враховує час затримки відкриття і закриття інжектора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Це можна зробити, лише маючи випробувальний стенд для інжекторів, що дозволяє знати наявність страв, функції US і PRail.
    Залишити стояти calcolco з втрати навантаження в отвори. Ви не знаєте, втрати навантаження, розподілені по всьому тілу, інжектора, ви не знаєте, ці голки, не знаєте нахилу отвори....Ще що-5mm3 помилки.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •