Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Marelli Iaw 8F.5Т Допомогу Адрес

Привіт, хлопці, оскільки драйверів ECM я не довіряю ні на що і деякі карти я, здається, як дивні, я прошу вас про допомогу в це підприємство, щоб з'ясувати, p? карти-це Екю, навіть якщо дуже датованим.
    Однак, завантаживши файл в Ecm є карти в негативний, навіть і не розумію, що я, навіть якщо ECM мені двері, як карти уприскування...додаю карту двигуна читається, хоча я сумніваюся, що там ? читати правильно, чому? у willem повернув мені pi? Cecksum відрізняються на пі? читання.Спасибі всімЧитання 4.rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, оскільки драйверів ECM я не довіряю ні на що і деякі карти я, здається, як дивні, я прошу вас про допомогу в це підприємство, щоб з'ясувати, p? карти-це Екю, навіть якщо дуже датованим.
    Однак, завантаживши файл в Ecm є карти в негативний, навіть і не розумію, що я, навіть якщо ECM мені двері, як карти уприскування...додаю карту двигуна читається, хоча я сумніваюся, що там ? читати правильно, чому? у willem повернув мені pi? Cecksum відрізняються на пі? читання.Спасибі всімЧитання 4.rar
    Привіт, На цих ecu трохи досвіду, я зробив, порівнює різні bin, який ви читаєте, віллем і якщо, порівнюючи їх з ecm ви d? криві різні, що між ними у вас виникли проблеми з програвачем. Порада, яку я можу тобі дати ? щоб купити емулятор eprom, я використовую ostrich 2.0, який використовує вільне програмне забезпечення, ви можете піти і побачити, де ваші ecu йде читання різних адрес, в той час як ви-руху і їх можна змінювати в режимі реального часу. Завдяки йому, мені вдалося знайти кілька карт, карін, як управління збагачення, в залежності від температури води та ін

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Uhmmm Добре аццо, чи можете ви сказати мені, де я можу взяти? я вважаю, всі продавці справ, і я боюсь, чи не довіряю...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Uhmmm Добре аццо, чи можете ви сказати мені, де я можу взяти? я вважаю, всі продавці справ, і я боюсь, чи не довіряю...
    на жаль ? доступно тільки в америці, я купив l?, варто тратити, навіть, чому? тому всі старі блоки з eprom, 27c***

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Однак, для запису у той блок управління, контрольна сума, йому не дають нічого, макс, можливо, settarti помилка в діагнозі, але не повинні accenderti індикатор форсунок

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Отже, Точка Gt тому добре, добре...я повинен побачити мало? якщо витрати мені її чи ні...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    29
    Отже, Точка Gt тому добре, добре...я повинен побачити мало? якщо витрати мені її чи ні...
    ви, мабуть вона, я ніколи не використовував для цього автомобіля.
    До речі, для gt, на сайті sw tunerpro, c'? "драйвер" для цього автомобіль, але не ? сказав, що це правильно.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    et600 бачили, що ми чи можу я запитати, якщо ви можете дати мені масив справжнім вприскування? прокляття, у мене є невелика проблема з повним навантаженням і не як не можу відгодувати, в цей момент водій ecm вони смокчуть, так як вони все неправильно...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    скоп'є
    Повідомлення
    1
    good files

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    Обговорення цікаво.
    також я використовую ostrich 2.0, але я не міг знайти багато.
    et600, що карти ти зміг знайти? як вам вдалося знайти її?

спасибі.хороший форум.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •