-
edc 17 група fiat
добрий день! я хотів би почати, поклавши руку на цих ебу edc17 групи fiat, а потім роблю пару domandine, хто вже й підкований, але можуть читати і писати тільки на школі??або навіть роз'єм obd???тому з силою, з програміста золота або се-то клон, чи що??я або півник клон v54, що я повинен сказати, що до сих пір я не можу скаржитися, я також зробив кілька edc17cp14, так і в школі і навіть у послідовний, але це не приносить так само, як варіант!!!дякую!!!!!!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт, по-моєму, тобі слід знайти p? інформація для даного ecu, останні 2014-2015 тільки деякі інструменти, оригінальні перші версії читають і пишуть, але не з v54............
-
завдяки пристрасті двигуни!!!і для ранніх версій, що програміст я повинен побачити??кажуть, що kessv2 але не впевнений!!!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт є kv2 якщо мод hw правильно і з fw і sw доб. добре працює, звичайно, не те, що крутиться в мережі.........
-
тому, якщо отримаєте те, просто edc17 групи "фіат" чи можете ви їх???інша справа, але ці ecu можуть бути зроблені також у послідовний??дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
для даної моделі немає, але і багато інші ви edc17..............
-
я знаю, що тому edc17 групи vag, але не впевнений
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
я тобі тільки що пояснив, що робить дуже багато edc17xxx, то це залежить від сім'ї і від протокол.........
-
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму